Slavenības
2020. gada 8. marts, 06:42

Sagrieztas drēbes un draudi nošķērēt vīra garos matus - tā sieva reaģējusi uz Ozija Osborna neskaitāmajām dēkām

Jauns.lv

Rokera Ozija Osborna (71) sieva Šārona Osborna (67) sarunā ar TV šova “Good Morning Britain” vadītāju Pīrsu Morganu atklājusi pikantas privātās dzīves aizkulises. Viņa dalījusies atmiņās par Ozija sānsoļiem un to, ko vīram par to gribējusi izdarīt un izdarījusi.

foto: Instagram, Vida Press
Ozijs un Šārona Osborni kāzu dienā 1982. gadā.

Šārona un Ozijs Osborni apprecējās 1982. gada 4. jūlijā. Šogad abi svinēs savu kāzu 38. gadadienu. Lai gan viņi atstāj saticīga un mīloša pāra iespaidu, ne vienmēr attiecības bijušas tik harmoniskas, kādas tās ir šodien. Šārona intervijā pastāstījusi par vīra sānsoļiem, kādu pagātne bijis ne viens vien.

foto: Vida Press
Ozijs ar sievu Šāronu un meitu Kelliju šā gada 20. februārī.

“Ozijs ar sievietēm ir uzvedies kā tāds vecs jāklis,” Šārona vārdos bija tieša, pat neraugoties, ka intervijā piedalījās arī dzīvesbiedrs.

Kad pēc šo vārdu izdzirdēšanas Ozijs uz sievu paskatījies manāmi šokēts, Šārona tikai apstiprinoši norādīja: “Jā, tu tāds biji!”

Ozijs Osborns pārvietojas ar spieķi. 2020. gads

gallery icon
5

Vaicāts, vai Ozijs agrāk ir cīnījies ar seksa atkarību, rokeris norādīja, ka tādas ir sekas narkotiku lietošanai, kas savulaik viņam bijusi liela problēma.

“Es nemīlēju nevienu no tām sievietēm,” attaisnojās Ozijs.

foto: Instagram, Vida Press
Ozijs un Šārona Osborni jaunībā.

Šārona apliecināja, ka bijusi gatava šķirties, uzzinot par vīra dēkām. “Es biju salauzta šī vārda visās nozīmē,” viņa norādīja. Dusmu uzplūdā viņa paņēmusi šķēres un “pastrādājusi” vīra garderobē.

“Viņa nogrieza visas piedurknes visām žaketēm, kas man pieder,” apliecinājis Ozijs.

Ozijs Osborns ar bērniem jaunībā

gallery icon
9

Šārona piedraudējusi, ja vēl reizi dzirdēs par vīra neuzticību, tad nākamais, kam viņa pieķersies ar lielajām šķērēm, būs Ozija garie mati, kas jau daudzu gadu garumā ir viņa “firmaszīme”, no kā rokeris nebūtu gatavs šķirties ne par kādām bagātībām šajā pasaulē.

Intervijā Ozijs atzinies, ka saprotot, ka Šārona ar šķiršanos nejoko, viņš esot ne pa jokam pārbijies, ka varētu zaudēt sievu. “Tu nesaproti, kas tev ir dots, līdz nenākas to zaudēt,” emocionāli norādījis rokeris.

Ozijs Osborns parāda acis bez saulesbrillēm

gallery icon
6

“Kad es viņā iemīlējos, viņu varēja atpazīt jau pa gabalu. Viņai vienmēr piemita visskanīgie smiekli.”

“Viņa aizvien ir te un es esmu te, arī pēc visiem kāpumiem un kritumiem mūsu dzīvē.”

Osbornu dzīves ainiņas

gallery icon
8

Intervijas nobeigumā TV personībā Pīrss Morgans rezumējis sarunu, precizējot, cik tuvu vīra matu nogriešanai bijusi Šārona: “Pēdējo reizi, kad Oziju pieķēra sānsolī, viņš domāja, ka tā reize ir pienākusi…”