foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - Virsnīšu piedzīvojumi Āfrikā un Melnās fejas atgriešanās
TV
2020. gada 4. marts, 15:43

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - Virsnīšu piedzīvojumi Āfrikā un Melnās fejas atgriešanās

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet raidījumu "Virsnīši Āfrikā", filmu "Melnā feja Malefisenta: Tumsas valdniece" un jauno pašmāju komēdiju "Klases salidojums 2".

Virsnīši Āfrikā

foto: Publicitātes

Pašmāju ceļotāju piedzīvojumi eksotiskajās zemēs – skatītāju vērtēšanai nodots jaunais raidījums "Virsnīši Āfrikā".

Kopā ar Virsnīšiem skatītāji apceļos Maroku, Mauritāniju un Senegālu. Marokā Virsnīši iepirksies vietējo tirgū, gatavos tadžīnas kopā ar vietējiem un nokļūs ādas miecētavu pasaulē. Mauritānija būs lielais izaicinājums, jo iedzīvotāji nelabprāt dalās ar saviem dzīvesstāstiem, taču Virsnīšiem palaimēsies satikt Omāru, kurš palīdzēs ieskatīties vietējo dzīvēs. Mauritānijā lielākais kamieļu tirgus, kazu tirgus, kas ierīkots galvaspilsētas nabadzīgākajā rajonā, – tas viss pārsteigs un aizraus kā nekad. Viesošanās košajā un krāsām pielietajā Senegālā, no kurienes daudzu gadsimtu laikā miljoniem cilvēku tika izsūtīti verdzībā uz Ameriku un Karību salām. Stāstus, kas atklās, cik pasaule ir dažāda, lūko ŠEIT - "Shortcut Films", visas epizodes uzreiz.

Melnā feja atgriežas

Filmas "Melnā feja Malefisenta: Tumsas valdniece" ("Maleficent: Mistress of Evil") notikumi aizsākas vairākus gadus pēc tam, kad Malefisenta bija uzlikusi lāstu princesei Aurorai.

Viņu abu sarežģītās attiecības risinās uz jaunu draudu fona, un ir jāmeklē sabiedrotie, lai aizsargātu karaļvalsti no ienaidniekiem. Melnās fejas Malefisentas lomā atgriežas Andželina Džolija, kas šajā tēlā jau iejutās 2014. gada filmā, kura kases ieņēmumos sapelnīja vairāk nekā 750 miljonus ASV dolāru. Arī turpinājums tās veidotājiem ienesis jau 500 miljonus dolāru, un filma tika šogad nominēta arī "Oskara" balvai – par labāko grimu un matu sakārtojumu. “Andželina ar pirmo filmu un šo tēlu radīja ko patiešām īpašu,” saka "Melnā feja Malefisenta: Tumsas valdniece" režisors Joahims Rēnings. “Tas bija tiešām pārdrošs gājiens – radīt tādu antivaroni, par kuru tev nav īsti skaidrs, vai viņa ir labā vai ļaunā.”

Filmu lūkojiet ŠEIT - "Shortcut Premiere", angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Galvu reibinošie piedzīvojumi

Lieliska iespēja savās mājās, ģimenes vai draugu lokā noskatīties jauno pašmāju komēdiju "Klases salidojums 2".

Filmas "Klases salidojums 2" pirmizrāde

2020. gada 12. februārī "Apollo Kino" notika režisora Andreja Ēķa filmas "Klases salidojums 2" pirmizrāde.

gallery icon

Režisora Andreja Ēķa jaunajā filmā atkal tiekas trīs draugi – Nils (Ainārs Ančevskis), Toms (Juris Kaukulis) un Andris (Imants Strads). Viņu dzīve ir brīnišķīga – Toms gatavojas kāzām un ir izdevis jaunu dziesmu albumu, Nils gatavojas maratonam un ir apmierināts ar dzīvi, bet Andris ir tikai viena randiņa attālumā, lai satiktu savu mūža sievieti. Puiši nolemj rīkot Tomam vecpuišu ballīti, uz ko ierodas arī viņu labs draugs Raimonds, kura lomā iejuties Gints Grāvelis.

Tomēr viss nebūt neiet tik gludi, kā plānots, – Toma albums ir izrādījies neveiksmīgs, Andra randiņš izgāžas, un Nils uzzina, ka viņu ir krāpusi sieva. Visam tam pa vidu draugiem ir jādodas uz bērēm, kā arī jāsarīko Toma vecpuišu balle un jāpaspēj uz Toma kāzām. Personīgās problēmas un ciešais laika nogrieznis ievilks draugus galvu reibinošos piedzīvojumos.

Filmas "Klases salidojums 2" filmēšanas aizkadri

Filmas "Klases salidojums 2" filmēšanas aizkadri.

gallery icon

Jauno komēdiju skatiet ŠEIT - "Shortcut Premiere" latviešu valodā ar subtitriem krievu un angļu valodā. Un "Shortcut Films" un "Shortcut Premiere" meklējiet arī draugu iepriekšējos piedzīvojumus – filmā "Klases salidojums".