TV
2020. gada 25. februāris, 17:09

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - terminatoru cīņas un latviešu dēkas Kanādā

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet zinātniskās fantastikas grāvēju "Terminators: Tumšais liktenis" un latviešu dēkas Kanādā.

Arnolds atgriežas!

"Terminators: Tumšais liktenis" ("Terminator: Dark Fate") darbība notiek daudzus gadus pēc notikumiem filmā "Terminators 2: Pastarā diena".

Sāra Konora kļuvusi par terminatoru mednieci, viņas galvenais uzdevums ir iznīcināt no nākotnes sūtītos robotus slepkavas. Sāra kļūst par aizstāvi Denijai Ramosai, no kuras izdzīvošanas ir atkarīgs cilvēces liktenis, un viņai šajā misijā palīdz noslēpumainā Greisa – robota un cilvēka salikums. Kauja par nākotni turpinās!

Šī filma ignorē visus tos darbus, kas tapuši pēc "Terminatora 2: Pastarās dienas" tapšanas, un slavenā sāga sākas gluži kā no jauna – ar paša Džeimsa Kemerona sēšanos producenta krēslā. Turklāt ar divu ikonisku tēlu un aktieru atgriešanos – "Terminatorā: Tumšajā liktenī" redzams gan Arnolds Švarcenegers, gan Linda Hamiltone. Viņa esot lomu jaunajā filmā daļēji pieņēmusi tāpēc, ka sapratusi – laiks atkal strādāt kopā ar grāvējfilmu zvaigzni Švarcenegeru. Pārsteidzoši, bet pirmās filmas uzņemšanā viņi nemaz neesot bieži tikušies. „Kamēr viņš ar daļu komandas filmēja visādus sprādzienus, kautiņus un pakaļdzīšanās, es tēloju pavisam citā uzņemšanas laukumā. Tā nu ir tā "Terminatoru" sodība,” atzīst Linda, kas nu gan dabūjusi krietni daudz ekrāna laika kopā ar Švarcenegeru, un abi to izmanto godam!

foto: Publicitātes

Asa sižeta zinātniskās fantastikas filmu lūkojiet ŠEIT - "Shortcut Premiere" angļu valodā ar subtitriem latviski vai krieviski.

Latviešu dēkas Kanādā

foto: Publicitātes

"Latvieši Kanādas krācēs" ir piedzīvojumu sērijas, kurās viens no pašmāju pieredzējušākajiem dēkaiņiem Raimonds Dombrovskis ar pavadošo grupu dodas uz Kanādas ziemeļiem, lai pieveiktu Turnagainas upi.

Sešu sēriju garumā Raimonds piedzīvojumu meklētāju grupu vedīs cauri neparedzamām briesmām un situācijām Kanādas mežos. Komandai būs jātiek galā ar grizli lāčiem, krācēm un aukstumu, lai visi kā viens atgrieztos mājās sveiki un veseli. ŠEIT - "Shortcut Films" - skatiet visas sērijas uzreiz – latviešu valodā!