foto: Juris Rozenbergs
Košākās kleitas, izteiksmīgākie dekoltē un klapatas ar tērpiem - "Zelta mikrofona" aizkulišu VIDEO
Sarkanais paklājs
2020. gada 19. februāris, 12:15

Košākās kleitas, izteiksmīgākie dekoltē un klapatas ar tērpiem - "Zelta mikrofona" aizkulišu VIDEO

Jauns.lv

Efektīgākās kleitas, izteiksmīgākie dekoltē, mirkļi no grimētavas, amizantākās klapatas ar tērpiem un nesaprašana, kurās labierīcībās būtu pareizāk iet... Jauns.lv apkopo “Zelta mikrofona 2020” ceremonijas pikantākos aizkulišu video.

foto: Inta Mengiša

Viena no vakara krāšņākajām viešņām bija erotisko grāmatu autore Karīna Račko, kura svinības un koncertu apmeklēja kopā ar piecgadīgo meitu Šarloti. Karīna bija posusies melnā mežģīņu topā ar stilīgiem svārkiem, ko no sava skapja viņai aizdevusi bija stiliste Signe Valtere, kad Račko bija ieradusies pie viņas uzklāt vakara grimu. Savukārt piecgadīgais meitēns bija saposts 200 eiro vērtā kleitā, kas pēc četru stundu ilgiem meklējumiem atrasts uzņēmējas Kristīnes Līpiņas veikalā “Mini mode”.

foto: Juris Rozenbergs

“Drag queen” Amuna Davis jeb frizieris Dāvis Ķimene, pārģērbies par fifīgu blondīni, mūziķu apbalvošanas ceremonijā ieradās vēl divu daiļavu pulciņā. Viešņas sākumā meklēja “unisex” tualeti, bet beigu beigās no piedāvātā klāsta izvēlējās “vislielāko”.

foto: Juris Rozenbergs

Ekstravagantais Rojs Rodžers bija saposies par brunčos un garos lateksa zābakos tērptu...Voldemortu - ļauno varoni no “Harija Potera” filmām. Aizkulisēs Rojam savu tēlu nest nenācās viegli. Bija manāms, ka iespaidīgajos augstpapēžu apavos viņš knapi spēj paiet, arī kleitiņa ik pēc brīža prasījās pēc piekārtošanas. Dailes teātra kafejnīcā, kur personāls metās fotografēties ar Roju Rodžeru, vienbrīd ienāca arī Jaunā Rīgas teātra aktieris Gundars Āboliņš. Viņš gan ne ar acs kaktiņu uz “košo parādību” nepaskatījās, bet gan taisnā ceļā devās pie letes, lai izlemtu, vai vakariņās ēdīs zivtiņu vai asinsdesu.

foto: Juris Rozenbergs

Aizkulisēs neparasti lieliskā noskaņojumā bija dziedātāja Linda Leen, kura, atšķirībā no daudziem citiem pasākumiem, kad lielākoties vairās no fotogrāfiem, šoreiz labprāt fotografējās savā skaistajā, sievišķīgajā vakarkleitā gan kopā ar grimēšanas meistari Unu Bernatoviču, gan jauno Latvijas skatuves spīdekli Patrishu, kam Linda ar lepnumu pasniedza gada debijas balvu.

"Zelta mikrofons 2020" balvu pasniegšanas ceremonijas aizkulises

Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons 2020" balvu pasniegšanas ceremonijas sarkanais paklājs.

gallery icon
216

"Zelta mikrofons 2020" balvu pasniegšanas ceremonija

2020. gada 18. februārī Dailes teātrī notika Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons 2020" balvu pasniegšanas ceremonija.

gallery icon
221

"Zelta mikrofons 2020" balvu pasniegšanas ceremonijas ballīte

Pēc "Zelta mikrofons 2020" balvu pasniegšanas ceremonijas 2020. gada 18. februāra naktī klubā "Latvijas 1. Rokkafejnīca Reiterna nams" notika mūziķu ...

gallery icon
57