foto: ddp images / INSTAR / Vida Press
Tūkstotis zobu, beigta haizivs un pie sliekšņa pamests mazulis - ārzemju zvaigznēm ir tiešām traki fani
Džareds Leto no fana reiz dāvanā saņēmis... nogrieztu ausi.
Slavenības
2020. gada 24. februāris, 07:37

Tūkstotis zobu, beigta haizivs un pie sliekšņa pamests mazulis - ārzemju zvaigznēm ir tiešām traki fani

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Lūk, slavenību fanu pārgalvīgākie, mežonīgākie un dīvainākie uzmanības pierādījumi.

Īpaša piegāde

foto: Vida Press
Dolija Pārtone.

Pagājušā gadsimta 70. gados, kad kantri mūzikas dziedātājas Dollijas Pārtones atpazīstamība sasniedza augstāko punktu, viņas cienītāji esot kļuvuši „nedaudz” fanātiski: „Pirms gadiem, kad kļuvu par zvaigzni un dziesma "Jolene" bija hits, pielūdzēji kļuva traki. Atgriežoties mājās, kādu dienu pie vārtiem stāvēja kaste ar zīdaini un zīmīti. Tajā bija rakstīts: „Mans vārds ir Džolīna, un mana mamma mani atstāja un vēlas, lai piederu tev.” Protams, mēs bijām šausmās!”

Oriģināls aksesuārs

Ke$ha.

2012. gadā mūziķe Ke$ha izprovocēja savus pielūdzējus: „Es palūdzu, lai viņi atsūta man savus izkritušos zobus. Saņēmu vairāk nekā tūkstoti un no tiem uztaisīju krūšturi, galvas rotu, auskarus un kaklarotu!” Lai pierādītu vārdu patiesumu, albuma "Warrior" fotogrāfijā mūziķe ir redzama ar zobu rotu uz galvas.

Van Goga stilā

foto: ddp images / INSTAR / Vida Press
Džareds Leto no fana reiz dāvanā saņēmis... nogrieztu ausi.

Arī mūziķis un aktieris Džareds Leto var lepoties ar dīvainām dāvanām: „Kāds fans bija nogriezis sev ausi un man to atsūtījis. Ļoti dīvaini, veselu ausi! Zīmītē bija rakstīts: „Vai tu klausies?” Tā arī nezinu, kam trūkst auss... Es tajā izdūru caurumu un valkāju kā kaklarotu!” Kāda autoritāte, tādi fani...

Beigtahaizivs.com

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
"Jonas Brothers".

Savas popularitātes laikā puišu grupa "Jonas Brothers" 2009. gadā saņēma īpaši oriģinālu uzmanības pierādījumu. „Trakākā mums dāvinātā lieta ir bijusi beigta haizivs,” atklājis Džo Džonass. Niks Džonass precizējis: „Tā nebija liela, drīzāk – burkā iekonservēts haizivs mazulis. Jocīgi, klāt pat nebija pievienota paskaidrojoša zīmīte. Tikai – mirusi haizivs. Aizvien cenšamies saprast, kur un kā vispār var iegādāties beigtu haizivi, vai tiešām eksistē interneta veikals "nopērcbeigtuhaizivi.com"?”

Copy – paste

foto: Vida Press
Jessie J.

Lai gan mūziķei Jessie J neviens nav uzbrucis vai pastkastītē atstājis ko šausminošu, arī viņas pielūdzēji mēdz būt pārlieku fanātiski. Kad 2011. gadā Jessie J salauza kāju, kāda tīneidžere sekoja mūziķes piemēram un salauza arī savējo, un, lepna par izdarīto, savai autoritātei atsūtīja foto apstiprinājumu un īsziņu: „Es darīšu visu, lai būtu kā tu!”

Kā kļūt par sievu

foto: ZP/Express Syndication / Vida Press
Kanje Vests laimīgi ir precējies ar Kimu Kardašjanu. Pārējās var stāvēt rindā.

Ja nav iespējams apprecēties ar savu pielūgsmes objektu, tad šo notikumu var imitēt. Piemēram, savas uzticības un mīlestības pierādīšanai mūziķa Kanjes Vesta superfane Linda Rīza savu vārdu un uzvārdu oficiāli nomainīja uz Mrs. Kanye West (Kanje Vesta kundze). Tas tāpēc, ka ar diviem tetovējumiem „Kanye West” uz viņas ķermeņa esot par maz.

Noticēja sapnim

foto: AFP/Scanpix
Dekss Šepards.

Vakariņojot restorānā, aktierim Deksam Šepardam klāt esot pienākusi sieviete, kura jautājusi, vai viņš noliedz, ka ir viņas bērna tēvs. Lai gan viņš sievieti nekad iepriekš nebija saticis, fantazētāja pieprasījusi arī paternitātes testu.

Diplomāte Svifta

Teilore Svifta triumfē amerikāņu mūzikas balvas ceremonijā

gallery icon
32

Vienu no nevainīgākajiem, tomēr gana dīvainu uzmanības pierādījumu saņēmusi arī mūziķe Teilore Svifta. Bruņurupuča čaulu, uz kuras uzgleznots mūziķes portrets. Viņa neesot iebildusi: „Tādu dāvanu saņēmu pirmo reizi. Vienmēr ir patīkami saņemt dāvanas.”