foto: Publicitātes
Jau drīz pie skatītājiem nonāks seriāla “Viss pa jaunam” trešā sezona
TV
2020. gada 30. janvāris, 10:40

Jau drīz pie skatītājiem nonāks seriāla “Viss pa jaunam” trešā sezona

Jauns.lv

Jau 11. februārī kanālā TV3 ar trešo sezonu atgriezīsies seriāls “Viss pa jaunam” ar iemīļotajiem aktieriem – Daini Grūbi, Antu Aizupi, Edgaru Samīti, Ingu Alsiņu, Juri Žagaru.

Un būs arī jauni varoņi - seriālam, piemēram, pievienosies populārā jūtūbere Laurlācis. Turklāt jaunā sezona atgriezīsies pie skatītājiem jaunā veidolā, jo esošajam režisoram Jurijam Djakunovam ir pievienojies režisors Ivars Tontegode, solot, ka jaunā sezona būs komiska melodrāma, kas starp varoņiem radīs vēl nepieredzētas kaislības.

“Seriāls trešajā sezonā būs komiski melodramatisks – starp varoņiem uzplauks vēl neredzēts sirsnīgums un kaislīgums. Seriāls caur humora un drāmas prizmu risinās arī aktuālas Latvijas un pasaules problēmas, Sagaidāmi vairāki jauni tēli un jaunu attiecību pavērsieni – iemīlēšanās, šķiršanās, bērna ienākšana ģimenē, cīņa par ietekmi, amatiem, un, protams, sirdīm,” tā stāsta seriāla režisori Jurijs Djakunovs un Ivars Tontegode.

Iepazīsties ar “Viss pa jaunam” trešās sezonas varoņu attiecībām!

•    Krista (Anta Aizupe) un Dāvis (Dainis Grūbe) turpinās izbaudīt kopdzīvi – ir daudz lietu, kurām jāpielāgojas un kuras liek šaubīties, turklāt Dāvja atmiņās arvien uzpeld bijušās attiecības. Savukārt, Kristai arvien biežāk radīsies nesaprašanās ar draudzeni un biznesa partneri Ritu. Vai sarežģījumi profesionālajā dzīvē radīs sarežģījumus arī attiecībās? 

•    Uzņēmēja un gādīgā sieva Rita (Inga Alsiņa) jaunajā sezonā risinās savas ģimenes problēmas – vai Jānis (Artis Drozdovs) tiešām būs viņu krāpis, un Rita ir piedzīvojusi vīra nodevību? Jānis arvien vairāk centīsies pierādīt savu mīlestību pret savu sievu, bet, iespējams, jau būs par vēlu.

•    Santai (Jana Čivžele) – šis būs romantisks laiks un viņas attiecības ar dakteri Nauri kļūst aizvien nopietnākas, taču sezonas laikā Skaistkalnos ieradīsies Santas bijušas vīrs. Vai tas būs šķērslis Santas un Naura attiecībām?

•    Kārlis (Edgars Samītis) risinās attiecības ar sievu Noru (Jana Herbsta), cenšoties būt lielisks vīrs, kas pamazām pietuvina pie domām par ģimenes pieaugumu.

•    Policists Juris (Ivo Martinsons) ir neapmierināts ar dzīvi – orķestri, kas ir Jura sirdslieta, pārņēmis konkurents un arī darbā nāksies piedzīvot pārmaiņas, kas sākotnēji šķitīs kā gaužām nepareizs pavērsiens, tomēr, pateicoties šim notikumam, Juri sagaida kāda romantiska iepazīšanās.  

•    Olga (Esmeralda Ermale) paliks nemainīga – pārmetumi mācītajam Laurim un sarežģījumi ar meitu Santu, līdz Skaistkalnos ieradīsies viņas jaunības dienu draugs, kas ieraus Olgu trakulīgos piedzīvojumos!

•    Mācītāja Laura (Jurijs Djakunovs) un Maijas (Inga Tropa) mīlestība būs gatava attīstīties, bet vai ticība un baznīca to pieļaus?

•    Sanda (Klāvs Mellis) un Alises Vētras (Evelīna Pārkere) attiecībās radīsies pārpratumi – vai Sandis beidzot spēs veltīt tik daudz uzmanības, cik Alisei tās nepieciešams? Sandim uzradīsies jauna mūza – Luīze (jūtūbere Laurlācis).