Slavenības
2020. gada 20. janvāris, 06:26

Ūdenskritums, miljonu vērtas rotas un glauni auto - zvaigžņu ekstravagantās dāvanas

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Ziemassvētki un Jaunais gads ir mīlestības un dāsnuma laiks. Slavenie un bagātie, kuri nepazīst pieticību, šo laiku izmanto mīlas pierādījumiem ar ekstraordinārām un dārgākām svētku dāvanām.

Nenovērtējama dāvana

foto: WENN.com
Kanje un Kima.

Kardašjanu ģimenē dāvanas, kas izmaksā desmitiem tūkstošus ASV dolāru, ir pieņemamas un pašsaprotamas. Mūziķa Kanjes Vesta dāvana sievai, TV šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai 2013. gadā bija 40 tūkstošu ASV dolāru vērtā zīmola "Hermes Birkin" soma, kas rotāta ar mākslinieka Džordža Kondo nenovērtējamo zīmējumu – aktu ar dusmīgu, zaļu briesmoni.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

Tālākpārdots sapnis

Kardašjanu-Dženeru ģimene 2016. gadā ir pārsteigusi ciltsmāti Krisu Dženeri ar viņas sapņu auto – 1956. gada "Ford Thunderbird". Lai cik sirsnīgi tas būtu, dāvana jau pēc gada tika izlikta vairāksolīšanā un pārdota par 57 tūkstošiem dolāru.

Dzīvesdraugs

foto: DOBN / Trico / BACKGRID/All Over/ Vida Press
Lady Gaga baltajā zirgā.

2014. gadā mūziķe Lady Gaga no savas ierakstu kompānijas saņēma īpašu dāvanu: katras mazas meitenes sapni – baltu zirgu. „Man ir sajūta, ka viņu pazīstu visu savu dzīvi,” tā par saņemto dāvanu "Instagram" jūsmoja mūziķe.

Dāsni

foto: WENN.com/Vida Press
Parisa Hiltone pie sava rozā bentlija.

Dāvināšanas idejai piešķirot īpašu nozīmi, sabiedrības dāma, viesnīcu tīkla mantiniece Parisa Hiltone pati sev ir uzdāvinājusi 285 tūkstošus dolāru vērtu rozā "Bentley Continental GT" auto ar dimantiem rotātu vadības paneli.

Mīlas pierādījums

foto: Chrome/WENN.com/Vida Press
Kailija Dženere.

Kad pāris vēl bija kopā, TV šovu zvaigzne un uzņēmēja Kailija Dženere 2016. gada Ziemassvētkos no mūziķa Tyga saņēma 33 000 ASV dolāru vērtu mīlas pierādījumu – dimanta gredzenu. Tiesa, tas nebija saderināšanās gredzens, un, neraugoties uz dāsno žestu, jau pēc gada Kailija jau atradās cita vīrieša apskāvienos. Ar to pašu gredzenu pirkstā.

Cilvēkam, kuram jau ir viss

foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Andželina Džolija un Breds Pits.

Aktieru Andželinas Džolijas un Breda Pita laulību rotāja ne tikai bērnu pulciņš, bet arī izšķērdīgas dāvanas. 2011. gadā Andželina mīļotajam Ziemassvētkos un 18. decembra dzimšanas dienā uzdāvināja ūdenskritumu un tam apkārt piederošo zemi Kalifornijā. „Breds sapņo par mājām, kurās ir dzirdamas ūdenskrituma skaņas!”dāvanas iemeslu skaidroja ģimenei tuvs cilvēks.

Par labu uzvedību

foto: Skyler2018 / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Keitija Holmsa ar meitu Suri.

2012. gadā no māmiņas aktrises Keitijas Holmsas sešus gadus vecā Suri saņēma 24 tūkstošus ASV dolāru vērtu spēļu namiņu. Gluži kā īstās mājās, namiņā ir elektrība, apkure un santehnika, viesistaba, virtuve un atpūtas telpa.

Mazās Suri sapņu mājiņa.

Turklāt meitene saņēma arī "iPad", miniatūru "Mercedes Benz" auto un dizaineru izstrādājumus garderobes papildinājumam.

Viņai ir viss

foto: CAMERA PRESS/James Peltekian / Vida Press
Viktorija un Deivids Bekhemi.

2005. gadā futbolists Deivids Bekhems pārspēja pats sevi un sievai dizainerei Viktorijai uzdāvināja pasaulē dārgāko rokassomu – zīmola "Hermes Birkin" somu no Nīlas krokodila ādas, rotātu ar zelta furnitūru un 245 dimantiem (100 000 dolāru).

Tas vēl nav viss! Viņa zem eglītes saņēma arī 500 000 vērtu "Rolls Royce" auto un "Boucheron" rubīna un dimantu kaklarotu 2,4 miljonu vērtībā.

Klasiska Holivuda

foto: Photographer Group / Splash News/ Vida Press
Meraija savā glaunajā auto.

Īsti Holivudas Ziemassvētki ir iespējami tikai ar automašīnām. Mūziķes Meraijas Kerijas vīrs Niks Kanons 2011. gadā, lai atzīmētu pēdējos svētkus pirms dvīņu nākšanas pasaulē, uzdāvināja tieši viņai pielāgotu "Rolls Royce" auto ar personalizētu numurzīmi „mommyMC”.

Meraijas Kerijas koncerts "Arēnā Rīga"

Meraijas Kerijas koncerts "Arēnā Rīga" 2016. gada 7. martā. Foto: Dina Ikauniece.

gallery icon
42

Piepūsta māksla

foto: Keith Mayhew / SOPA Images/Sipa / Vida Press
Rianna.

Radošāko un mākslinieciskāko dāvanu 2014. gadā saņēma mūziķe Rianna no "Fenty Corp" radošās direktores Kiāras Pardo. Un tas bija mākslas darbs no tēlnieka Džefa Kūna piepūsto dzīvnieku sērijas (viņa darbu cenas ir 5–50 miljoni dolāru).