foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Dženifera Lopesa aizvien nespēj sev piedot pirms daudziem gadiem pieļautu karjeras kļūdu
Dženifera Lopesa.
Slavenības
2020. gada 16. janvāris, 06:44

Dženifera Lopesa aizvien nespēj sev piedot pirms daudziem gadiem pieļautu karjeras kļūdu

Jauns.lv

Pirms 18 gadiem Dženiferai Lopesai piedāvāja lomu filmā “Neuzticīgā” (“Unfaithful”), no kuras viņa atteicās. Lopesa aizvien nespēj sev to piedot, jo aktrisi Daienu Leinu par šo lomu nominēja “Oskara” balvai. Savukārt Lopesai arī šogad Kinoakadēmijas balvas nominācija gājusi secen, lai gan “Zelta globusam” viņa bija izvirzīta un daudzi bija pārliecināti, ka arī Kinoakadēmijas godalgai viņu nominēs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrisei un dziedātājai Dženiferai Lopesai būtu grēks sūdzēties par savu spožo karjeru, kas stiepjas vairāku gadu desmitu garumā. Taču pat tādu dīvu kā viņa pārņem nožēla par pagātnē neizdarīto. 50 gadus vecā Lopesa par jaunāko lomu filmā “Afēristes” (“Hustlers”) bija nominēta “Zelta globusa” balvai, taču “Oskara” nominācija viņai gājusi secen. Aktrise nesen kā sniegusi vaļsirdīgu interviju žurnālam “Vanity Fair”, kurā stāsta par savām lomām un lielo iespēju, kuru savulaik palaidusi garām.

“Bija tāda filma – “Neuzticīgā” (“Unfaithful”). Man to piedāvāja, taču scenārijā vēl nebija pilnībā izstrādāta mana loma,” par 2002. gadā iznākušo romantisko trilleri, kurā filmējās Ričards Gīrs, Daiena Leina un Olivjē Martiness, stāsta Lopesa. “Man vajadzēja zināt, ka režisors Adrians Lains uzfilmēs šedevru, bet es to neatskārtu. Daiena Leina bija perfekta savā lomā, tā bija viņai kā radīta, taču, kad es par to padomāju… Man burtiskā nozīmē gribas iešaut sev kājā. Patiešām!"

Dženifera Lopesa mācās dejot pie stieņa

gallery icon
34


Lopesa, kura šogad pretēji cerētajam nav nominēta “Oskara” balvai, intervijā stāsta par savu neizmērojamo aktrises darba mīlestību. Viņai tā esot kā narkotika pozitīvā nozīmē. Ja vienreiz ir iepazīts darbs kino, to griboties darīt visu laiku.

Dženifera Lopesa filmā “Kāzu rīkotāja”

gallery icon
14

“Es vienmēr zināju, ka tas ir darbs, ko patiešām vēlos darīt. Kino un neko citu. Es sev nedevu izvēles iespēju. Tas ir darbs, ko no sirds mīlu,” viņa norādījusi. “Es teiktu, ka dejošana un mūzika ir manas pirmās mīlestības, taču aktrises darbs – mana mūža mīlestība… Kad viņi dodas uz filmēšanas laukumu, viņi tajā neredz Dženiferu Lopesu – viņi redz istabeni, viņi redz striptīza dejotāju… Viņi redz to, kuru tobrīd ir jāredz.”

Dženifera Lopesa " Versace" skatē Milānas modes nedēļā pavasaris/vasara 2020

gallery icon
5

Vēl pirms šā gada “Oskara” balvu nominantu izziņošanas Lopesa izklaides programmas  “ET” reportierim apliecināja, ka nebēdāsies, ja arī nebūs izvirzīta kino jomā visprestižākajai godalgai.

Dženifera Lopesa svin savu 50. dzimšanas dienu

gallery icon
19

“Man nav, par ko žēloties. Ja nu vienīgi par dažiem sāpošiem muskuļiem, kas sūrst pēc mēģinājumiem,” apliecinājusi Lopesa, to sakot par gatavošanos priekšnesumam "Super Bowl" puslaika šovā. “Mana dzīve šobrīd ir absolūti brīnišķīga. Mana privātā dzīve, mani bērni, itin viss. Viss ir lieliski, un es jūtos ļoti laimīga.”

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon
21
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās