Pašmāju šovbiznesa hameleoni - sabiedrībā zināmu cilvēku krasās pārvērtības
Miķelis un Linda - lūk, tādi viņi savulaik izskatījās!
Slavenības
2020. gada 15. janvāris, 05:31

Pašmāju šovbiznesa hameleoni - sabiedrībā zināmu cilvēku krasās pārvērtības

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenību dzīve aizrit sabiedrības acu priekšā, un viņu vizuālās pārmaiņas ir nekavējoties redzamas visiem. Daži no sabiedrībā zināmiem cilvēkiem laika gaitā savu tēlu mainījuši tik krasi, ka pat grūti atpazīt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Markus Riva

TV šova "X faktors" vadītājs un dziedātājs Markus Riva, īstajā vārdā Miķelis Ļaksa, savulaik kļuva par teju visu Latvijas puišu stila ikonu. Viņš savu imidžu maina atbilstoši modes tendencēm un savām izpausmēm šovbiznesa pasaulē.

Lūk, tāds reiz izskatījās Markus Riva.

Linda Leen

Linda Leen ir viena no skatuves māksliniecēm, kura ļoti bieži pārsteidz savus atbalstītājus ar kardinālu stila maiņu. Linda ļaujas tēla pārmaiņām, gan vadoties pēc savām izjūtām, gan modes tendencēm.

Linda Leen 2015. gadā.

Reinis Sējāns

Mūziķis un komponists, kā arī TV šova "X faktors" žūrijas dalībnieks Reinis Sējāns ne vienmēr bijis klasiskā stila piekritējs. Lūk, viņa tēls karjeras pirmsākumos!

Reinis 2008. gadā.

Samanta Tīna Poļakova

TV šovā "Okartes skatuve" reiz iepazītā dziedātāja Samanta Tīna ir viens no pamanāmākajiem pašmāju šovbiznesa hameleoniem. Plašāka sabiedrība viņu iepazina kā dumpīgu sarkanmati ar apaļiem vaidziņiem, bet tagad dziedātāja kļuvusi par slaidu blondīni.

Madara Kiviča

Pagājušais gads muzikanta Andra Kiviča šķirtajai sievai ir bijis liels pārmaiņu laiks. Ne tikai privātajā dzīvē, jo beidzot šķirta laulība, bet Madara piedzīvojusi arī vizuālas pārmaiņas. Agrāk Madara bija manāma „vīra ēnā”, bet pēc laulības krīzes, kad Kivičs satuvinājās ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, Madara burtiski uzplauka.

Madara 2012. gadā.

Slavenības, kas nemainās

Taču ir arī sabiedrībā zināmas personas, kuras paliek uzticīgas savam daudzu gadu laikā koptajam tēlam.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Maija Rozīte-Krištopane

Maija 2009. gadā.

Radio balss un kādreizējā TV laika ziņu moderatore, daiļā Maija Rozīte-Krištopane paliek uzticīga savam jau vairāk nekā desmit gadus pieņemtajam tēlam, esot izteiksmīga blondīne. Tikpat nemainīgu viņa arī atstājusi savu stilu, kuru varētu nosaukt par koķeti sievišķīgu.

Kristīne Garklāva

TV raidījuma "900 sekundes" moderatore Kristīne Garklāva ir viena no tām, kas nemēdz eksperimentēt ar savu tēlu un daudzu gadu gaitā izskatās teju nemainīgi.

Ieva Adamss

Otkrito 2012/5/220. Ieva Lejiņa Sergeja Kondrašina 2012.g. kalendāra prezentācijā "Grand Palace Hotel".

Žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss daudzu gadu gaitā izskatās nemainīgi. Kādam pat varētu šķist, ka viņai ir kāds īpašs noslēpums, kā teju gadu desmitiem saglabāt vienu un to pašu izskatu.