Slavenības
2020. gada 10. janvāris, 06:57

Gvineta Paltrova izskaidro mīlestību pret sava bijušā vīra jauno draudzeni

Jauns.lv

Atšķirībā no daudziem citiem šķirtiem pāriem Holivudas aktrise Gvineta Paltrova ne tikai saglabājusi sirsnīgas attiecibas ar bijušo vīru grupas “Coldplay” līderi Krisu Mārtinu, bet arī dievina viņa jauno draudzeni - sāgas “Greja piecdesmit nokrāsas” aktrisi Dakotu Džonsoni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrise un dzīves stila bloga “Goop” dibinātāja Gvineta Paltrova (47) nesenā intervijā žurnālam “Harper’s Bazaar” pastāstījusi par netipisko draudzību ar aktrisi Dakotu Džonsoni, kas ir viņas bijušā vīra jaunā mīļotā sieviete. Paltrova un Mārtins apprecējās 2003. gadā, bet 2016. gadā paziņoja par draudzīgu šķiršanos, to nodēvējot par “apzinātu atpārošanos”. Bijušajam laulātajam pārim ir divi bērni – meita Epla (15)  un dēls Mozuss (13).

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Amerikāņu žurnālists un rakstnieks Dereks Blasbergs ar aktrisēm Gvinetu Paltrovu un Dakotu Džonsoni.

“Man viņa ļoti patīk,” par 30 gadus veco Dakotu Džonsoni izteikusies Paltrova. “Es zinu, ka tas var izklausīties dīvaini, jo ir savā ziņā neierasti. Bet es viņu burtiski dievinu.”

Paltrova atzinusi, ka tā vietā, lai noliegtu vai izturētos skeptiski, viņai svarīgāk ir būt atvērtai notiekošajam un pieņemt to atvērtu sirdi.

View this post on Instagram

Happy 30th birthday to this absolute gem 💙

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gvineta arī atzinusi, ka abiem ar bijušo vīru 42 gadus veco Krisu Mārtinu ir ļoti harmoniskas attiecības. “Šķiršanās nenozīmē pavilkt svītru visam: ak, mēs apzināti atpārojāmies, tātad viss beidzies. Tās ir saistības uz mūžu.”

“Tiesa, mēs sākumā ieguldījām ļoti daudz darba. Tagad es varu teikt, ka ir ārkārtīgi retas reizes, kad mums ir domstarpībās,” apliecina Paltrova. "Mēs esam iemācījušies, kā vienam ar otru komunicēt. Mēs mīlam viens otru. Mēs smejamies. Mēs viens otram vēlam vislabāko. Šādi dzīvot ir ļoti patīkami. Tas ļauj izjust, ka tev neko nav jāzaudē.”

View this post on Instagram

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Šādu vieglumu un pozitīvu skatījumu Gvineta cenšas piešķirt visām savām bijušajām attiecībām. Aktrise atzīst, ka ir saglabājusi draudzību ar lielāko daļu no saviem bijušajiem puišiem, to skaitā aktieri Bredu Pitu, ar kuru viņa bija kopā no 1994. gada līdz 1997. gadam, un bija pat saderinājusies.

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova un Breds Pits.

“Viens no viņiem aizvien ir viens no maniem labākajiem draugiem. Tas ir puisis no vidusskolas – Tonijs Vudss,” atklāj Paltrova. “Man ir arī draudzīgas attiecības ar Bredu Pitu. Es patiešām neturu ļaunu prātu.”

Paltrova un Pits ir tik draudzīgi, ka aktrise spēj ar prieku atcerēties laiku, kad bija kopā un skatīt abu kopīgās fotogrāfijas, kas uzņemtas deviņdesmitajos gados.

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova un Breds Pits.

“Man tās ļoti patīk,” norāda aktrise. “Man tās šķiet tik amizantas, jo mana meita uz deviņdesmitajiem gadiem skatās, kā es savulaik uz septiņdesmitiem.”

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova un Breds Pits.

Lai gan bijušais pāris tagad ir labi draugi, pati šķiršanās abiem bijusi smaga. “Harper’s Bazaar” uzņemtajā video rullītī, Paltrova aplūko vecos žurnālus uz kuru vākiem bijušas viņas fotogrāfijas, un apstājas pie viena, kas uzņemts īsi pēc viņas šķiršanās no Pita.

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova un Breds Pits.

“Ak, šis. Man tolaik bija 24 vai 25 gadi. Mēs ar Bredu Pitu tikko kā bijām izšķīrušies. Es pat nespēju ēst,” viņa atceras. “Es biju ļoti kārna. Drūmi kārna. Taču šī bilde ir jauka.”

Tagad Paltrova atkal ir laimīgi precējusies. 2018. gadā viņa salaulājās ar producentu Bredu Falčuku un gadu vēlāk uzsāka kopdzīvi zem viena jumta. Līdz tam abiem katram bija sava māja un dažas dienas nedēļā viņi dzīvoja kopā, parējās katrs savās mājās.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: ZP/Express Syndication / Vida Press
Gvineta Paltrova ar vīru Bredu Falčuku.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon
9