foto: action press/ Vida Press
Zināms, kas jaunajā Betmena filmā tēlos ļaundari Pingvīnu
Kolins Farels.
Kino
2020. gada 8. janvāris, 12:45

Zināms, kas jaunajā Betmena filmā tēlos ļaundari Pingvīnu

Jauns.lv

Jaunās Betmena filmas režisors Mets Rīvss apstiprinājis, ka ļaundara Pingvīna lomu uzticēta īru aktierim Kolinam Farelam.

Tādējādi jau zināma liela daļa galveno lomu atveidotāju - Brūsu Veinu jeb Betmenu tēlos Roberts Patinsons, Kaķsievietes lomai apstiprināta Zoja Kravica, Ridleru atveidos Pols Deino, bet komisāru Gordonu - Džefrijs Raits. Filmā spēlēs arī Pīters Sarsgārds, bet publiski vēl nav pavēstīts, ko tad īsti viņš tēlos.

Tāpat vēl notiekot pārrunas ar Endiju Serkisu, kas, visticamāk, atveidos Brūsa Veina uzticamo sulaini Alfrēdu Penijvortu.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Lūk, kāds pirms dažiem mēnešiem izskatījās Kolins Farels. Vai jau gatavojas jaunajai lomai un pieņemas svarā?

Par to, ka Farels varētu tēlot Pingvīnu, sāka baumot jau novembrī, taču oficiāla apstiprinājuma nebija. Nu režisors Rīvss šonedēļ tviterī ievietojis Farela foto no filmas "Reiz Brigē", klāt pierakstot: "Pagaidiet... vai tas esi tu, #Oz." Un pavisam skaidrs, ka tā ir atsauce uz Pingvīna īsto vārdu - Osvalds Koblpots.

Uz lielā ekrāna ļaundari Pingvīnu beidzamo reizi tēloja Denijs Devito - 1992. gadā Tima Bērtona filmā "Betmens atgriežas". Bet seriālā "Gotema", kas ar piecām sezonām noslēdzās pērn aprīlī, Koblpotu spoži nospēlēja Robins Lords Teilors. Nu kārta "Zelta globusa" ieguvējam Kolinam Farelam.