foto: AFP/Scanpix
Aktrise Kamerona Diaza 47 gadu vecumā kļuvusi par māmiņu
Aktrise Kamerona Diaza
Slavenības
2020. gada 3. janvāris, 22:07

Aktrise Kamerona Diaza 47 gadu vecumā kļuvusi par māmiņu

Jauns.lv

Ar priecīgu vēsti sociālajos tīklos padalījusies populārā amerikāņu aktrise Kamerona Diaza (47). Viņa ar vīru Bendžiju Madenu (40) kļuvuši par vecākiem meitiņai. Šis abiem ir pirmais bērns.

"Laimīgu Jauno gadu no Madeniem!" lasāms ierakstā "Instagram". "Mēs esam priecīgi, svētīti un pateicīgi šo gadu iesākt ar paziņojumu par mūsu meitiņas Rediksas Madenas piedzimšanu. Viņa uzreiz iekaroja mūsu sirdis un piepildīja mūsu ģimeni."

Jaunā māmiņa atklāj, ka, lai gan ir pārlaimīga atklāt priecīgo vēsti, viņa ar vīru izjūt "spēcīgu instinktu sargāt mazās privātumu", tāpēc bildes un plašāku informāciju publicēt negrasās, vien atklāt faktu, ka "viņa ir ļoti, ļoti jauka".

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Jauns.lv jau iepriekš ziņojis, ka aktrise 2018.gada sākumā paziņojusi, ka aiziet no kino, lai turpmāk nedalītu uzmanību veltītu ģimenes dzīvei kopā ar vīru, grupas „Good Charlotte” mūziķi Bendžiju Madenu.

Kamerona Diaza ar vīru Bendžiju Madenu

Holivudas aktrise Kamerona Diaza ar vīru grupas "Good Charlotte" mūziķi Bendžiju Madenu.

gallery icon

Kamerona Diaza uz lielajiem ekrāniem nav redzēta kopš 2014. gada, kad iznāca filma „Annija” („Annie”), kurā aktrise atveidoja skarbo Hanigenas jaunkundzi.

Kamerona Diaza un Bendžijs Madens iepazinās 2014. gadā. Pāri iepazīstināja sabiedrības dāma Nikola Ričija, kura ir precējusies ar Bendžija dvīņubrāli Džoelu Madenu. Pēc septiņiem draudzības mēnešiem – 2015. gada janvārī – Kamerona un Bendžijs apprecējās aktrises Beverlihilsas mājās, klātesot vien tuvākajiem draugiem un abu ģimenēm.

Jau tūlīt pēc kāzām kāds no pāra paziņām žurnālam „Us Weekly” apgalvoja, ka Diazu vairāk interesē ģimenes dzīve, nevis karjera.

Kamerona Diaza un Bendžijs Madens dodas prom no naktskluba

Dodoties prom no naktskluba „The Nice Guy” Losandželosā, aktrise Kamerona Diaza paklupa uz slapjā asfalta. Vīrs, grupas „Good Charlotte” mūziķis ...

gallery icon

„Kamerona nevēlas strādāt,” apgalvoja zinātājs. „Viņai patīk būt mājās, patīk būt par mājsaimnieci, bet vairāk par visu viņa gribētu kļūt par māmiņu.Viņi ļoti priecātos, ja notiktu brīnums un pieteiktos bērns.”

Pati aktrise kādā no intervijām izteikusies, ka „nekam citam nav nozīmes” tagad, kad viņai dzīvē līdzās ir vīrs.

Kamerona Diaza un Bendžijs Madens Losandželosas lidostā

Runā, ka aktrise Kamerona Diaza un viņas vīrs, grupas „Good Charlotte” mūziķis Bendžijs Madens, šobrīd esot pirmā bērna gaidībās.

gallery icon

Kamerona Diaza slēpj saderināšanās gredzenu

gallery icon