Zoja Kravica un Karls Glusmens

gallery icon
17
Slavenības
2020. gada 6. janvāris, 06:59

Zoja Kravica parāda vēl neredzētas fotogrāfijas no vasarā notikušajām kāzām

Jauns.lv

Rokera Lenija Kravica (55) un aktrises Lizas Bonetas (52) meita aktrise Zoja Kravica (31) jauno gadu uzsākusi ar atskatu uz savu aizvadītā gada lielāko notikumu – kāzām.

View this post on Instagram

June 29th, 2019.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Šā gada 1. janvārī aktrise Zoja Kravica savā „Instagram” profilā publiskojusi 20 vēl iepriekš neredzētas fotogrāfijas no kāzām ar aktieri Karlu Glusmenu.

Melnbaltās fotogrāfijas jaunā sieva izkārtojusi divās atsevišķās galerijās. Zoja, kurai ir 5,2 miljoni „Instagram” sekotāju, pie fotogrāfijām pievienojusi norādi, ka tās tapušas 2019. gada 29. jūnijā viņas tēva Lenija Kravica mājās Parīzē, Francijā.

View this post on Instagram

June 29th, 2019.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Savai kāzu dienai līgava bija izvēlējusies „vintage” stila kleitu līdz potītēm, kurai bija pieguloša augšdaļa un kupli svārki. Pie tērpa viņa pieskaņojusi baltas kurpes uz zema papēža, baltu matu lenti un baltu ziedu pušķi.

Līgavainis Glusmens (31) bija ģērbies klasiskā melnā smokingā ar baltu kreklu un melnu tauriņu.

View this post on Instagram

Best part of 2019.

A post shared by karl glusman (@karlglusman) on

Fotogrāfijās iemūžinātajos mirkļos redzama arī Zojas un Karla kāzu ceremonija, kas norisinājusies uz līgavas tēva 18. gadsimtā celtās astoņu guļamistabu trīs stāvu mājas kāpnēm. Lenijs lielajā dienā bija līdzās meitai, tāpat kā viņas mamma aktrise Liza Boneta. Kāzas apmeklēja arī Zojas audžutēvs – Lizas Bonetas vīrs aktieris Džeisons Momoa (40) un viņu bērni: 12 gadus vecā Lola Iolani un 11 gadus vecais Nakoa Volfs.

Zoja fotogrāfijās padalījusies arī ar attēlu, kurā iemūžināts viņas un jaunā vīra pirmais skūpsts. Vēl kādā no fotogrāfijām jaunais pāris redzams griežam vienu no savām četrām kāzu tortēm. Fotogrāfijās redzami arī kāzu viesi, kuru skaitā bija dziedātāja Ališa Kīza, kā arī Zojas kolēģes no seriāla „Big Little Lies” – Nikola Kidmena, Lora Derna un Rīza Viterspūna.

View this post on Instagram

Best part of 2019 (part II).

A post shared by karl glusman (@karlglusman) on

Par Zojas un Karla romantiskajām attiecībām sabiedrībā sāka runāt 2016. gada oktobrī. Pāris gada kopābūšanu atzīmēja 2017. gada septembrī, kopīgi apmeklējot „Emmy” balvu ceremonijas vakaru un pozējot fotogrāfiem uz sarkanā paklāja.

Pērn intervijā žurnāla „Vogue” britu izdevumam Zoja atklāja, ka tolaik dzīvē nav meklējusi neko nopietnu, kad iepazinusies ar Glusmenu.

„Man patīk, ka tas nenotika ar kādas aplikācijas palīdzību un tas nenotika arī filmas uzņemšanas laukumā,” par iepazīšanos teic Zoja. „Mans labs draugs zināja, ka vēlos ar kādu iepazīties – pat ne nopietnām attiecībām, tikai izklaidei, ja esmu ar jums pavisam godīga. Un viņš atveda Karlu. Es jau pirmajā mirklī kaut ko izjutu. Bet viņš pagriezās un sāka sarunāties ar kādu gaišmati man līdzās. Man gribējās teikt: „Pagaidi, kas notiek?” Tikai vēlāk viņš man atzinās, ka ļoti nervozējis.”

Pērnā gada jūlijā, atzīmējot pirmo laulībā nodzīvoto mēnesī, Glusmens savā „Instagram” blogā sievai veltīja mīlīgu ierakstu: „Es ticu, ka mūsu tikšanās bija ierakstīta jau zvaigznēs pirms mēs iepazināmies.”