foto: Vida Press
Džesika Bīla jutusies “ļoti nomākta un apkaunota” par vīra rīcību
Džesika Bīla un Džastins Timberleiks.
Slavenības
2019. gada 14. decembris, 16:47

Džesika Bīla jutusies “ļoti nomākta un apkaunota” par vīra rīcību

Jauns.lv

Aktrise Džesika Bīla jutusies „ļoti nomākta un apkaunota” pēc tam, kad atklātībā nonāca skandalozās fotogrāfijas ar viņas vīru dziedātāju un aktieri Džastinu Timberleiku un kolēģi Ališu Veinraitu. Izrādās, ka ideja par Timberleika publisko atvainošanos piederot tieši Bīlai.

foto: Instagram, Vida Press

Ja arī tu vēlies zināt, kā Džesika Bīla jutās pēc publiski apspriestā skandāla par vīra Džastina Timberleika iespējamo sānsoli ar kolēģi aktrisi Ališu Veinraitu, tad atbilde ir... ne visai labi. Tas ir saprotams. Kāds pārim tuvs cilvēks žurnāla „Us Weekly” reportierim atzinis, ka „Džesika bija ļoti nomākta un apkaunota par Džastina uzvedību” un, jā, viņa „domāja, ka tā absolūti nav pieņemamam”.

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimene

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimenē aug dēls Seilass, kurš pasaulē nācis 2015. gada aprīlī.

gallery icon

Atgādināsim, ka pirms dažām nedēļām atklātībā nonāca fotogrāfijas, kurā Ališa Veinraita redzama ar roku, kas draudzīgi uzlikta Timberleikam uz ceļgala. Abi manīti arī rokās sadevušies. Tas izskatījās pēc kaut kā vairāk, nekā ikdienišķām draudzīgām kolēģu attiecībām. Pēc šādu pārāk personīgu fotogrāfiju nonākšanas atklātībā parādījās runas par Timberleika neuzticību.

foto: Instagram, Vida Press

Nesen Timberleiks sociālajos tīklos uzrakstījis publisku atvainošanos par savu rīcību, norādot, ka bijis par daudz iedzēris un atzīstot, ka viņa rīcība nav attaisnojama.

foto: ddp images/abaca press/ Vida Press

Pēc ģimenes draugu teiktā, uzrakstīt šādu publisku atvainošanos viņu pamudinājusi tieši Džesika. Viņa vēlējusies, lai vīrs uzņemas atbildību un arī „izjūt apkaunojumu” par savu rīcību, tieši tāpat kā viņa jutusi, redzot skandalozās fotogrāfijas.

Džesika Bīla un Džastins Timberleiks apmeklē kāzas Meksikā

Aktrise Džesika Bīla ar vīru dziedātāju Džastinu Timberleiku devās uz Meksiku, lai būtu kopā ar brāli Džastinu Bīlu viņa kāzu ...

gallery icon

Publisko atvainošanos aizvien iespējams izlasīt mūziķa „Instagram” blogā. Timberleiks tajā atzīstas, ka izvēlējies spert šādu publisku soli savas ģimenes un tās labā goda dēļ.

Džesikas Bīlas laulātais draugs atzinies, ka ir pieļāvis briesmīgu kļūdu. Dziedātājs gan apzvērējis, ka viņam ar jauniņo aktrisi „nekas nav bijis”.

„Es par daudz izdzēru tajā vakarā un nožēloju savu uzvedību. Šis nav tas piemērs, kādu gribētu rādīt savam dēlam,” atzinies Timberleiks savā „Instagram” kontā. Viņš esot palūdzis Džesikai piedošanu un apsolījis, ka turpmāk būs labāks vīrs savai sievai un labāks tēvs savam dēlam. Tikai dažās stundās pēc publiskās atvainošanās publiskošanas tā atzīmēta jau ar vairāk nekā vienu miljonu novērtējumu „patīk”.

Slavenību žurnāls „People” raksta, ka Džesika un Džastins šobrīd „piestrādājot pie attiecībām” un viss liecinot par to, ka viņiem izdosies tās atkal sakārtot.

Džastins Timberleiks ar dēlu Seilasu

Pēc pieciem draudzības gadiem dziedātājs Džastins Timberleiks un viņa mīļotā sieviete aktrise Džesika Bīla apprecējās. Kāzas pāris nosvinēja 2012. gada ...

gallery icon

Džesika Bīla un Džastins Timberleiks apprecējās pirms septiņiem gadiem. Pārim ir četrus gadus vecs dēls Seilass.

Džastins Timberleiks ar sievu Džesiku Bīlu

Dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks un aktrise Džesika Bīla

gallery icon