Avrila Laviņja un miljardieris Filips Sarofims

gallery icon
Slavenības
2019. gada 29. novembris, 05:39

Avrila Laviņja izšķiras no drauga - miljardu mantinieka

Jauns.lv

Pēc mazāk nekā divu gadu ilgas kopābūšanas izšķīrusies kanādiešu dziedātāja Avrila Laviņja (35) un miljardu mantinieks Filips Sarofims (33) – informē slavenību žurnāls „People”.

foto: PapCulture / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Avrila Laviņja un miljardieris Filips Sarofims,

Kanādiešu dziedātāja un ēģiptiešu-amerikāņu izcelsmes miljardiera investora Fajeza Sarofima dēls pirmo reizi kopā sabiedrībā bija manīti 2018. gada martā restorānā Losandželosā. Hita „Sk8er Boi” izpildītāju Avrilu Laviņju un Filipu Sarofimu esot iepazīstinājuši abu kopīgi draugi. Tolaik pāri romantiskas attiecības esot vienojušas jau dažu mēnešu garumā.

Avrila un viņas vīrieši

gallery icon

Šā gada jūnijā Laviņja un Sarofims nofotografēti, dodamies pa veikaliem Rietumholivudā. Taču mēnesi pirms tam abi redzēti, kopā apmeklējam vairākus saviesīgus pasākumus.

Vēl šogad intervijā slavenību žurnālam „People” Avrila atzinusi, ka aizvien nav zaudējusi ticību laulības institūcijai, lai gan viņas pagātnē ir divas šķirtas laulības.

Avrilas Laviņjas jaunākie privātie foto

Dziedātājas Avrilas Laviņjas jaunākie privātie foto no viņas "Twitter" konta.

gallery icon

„Es ticu mīlestībai,” viņa norādījusi, piebilstot, ka „protams”, ka vēlētos nākotnē vēlreiz apprecēties. „Taču es par to tagad daudz nedomāju, man svarīgāk ir būt veselīgās attiecībās un būt laimīgai,” viņa noslēgusi savu domu.

Intervijā Avrila neko vairāk par savu mīlas dzīvi neatklāja, tā arī pati personīgi neapstiprinot, ka satiekas ar 33 gadus veco Sarofimu. „Es nevēlos diskutēt par savu randiņu dzīvi,” viņa bija pieklājīga, taču strikta.

Avrilas Laviņjas un Derika Viblija kāzas 2006. gada jūlijā

Deriks Viblijs un Avrila Laviņja apprecējās 2006. gada 15. jūlijā, taču pēc trim kopdzīves gadiem kanādiešu dziedātāja iesniedza laulības šķiršanas ...

gallery icon

Ar savu pirmo vīru grupas „Sum 41” rokeri Deriku Vibliju (šobrīd 39) Avrila sāka veidot romantiskas attiecības, kad bija 19 gadus veca. Abi bija labi draugi jau kopš dziedātājas 17 gadu vecuma. Pāris apprecējās 2006. gada jūlijā, bet pēc trim laulībā nodzīvotiem gadiem Avrila iesniedza laulības šķiršanas prasību. „Esmu pateicīga par mūsu kopā pavadīto laiku, un esmu pateicīga un svētīta par saglabāto draudzību,” rakstīja mūziķe.

Avrila atpūšas uz jahtas kopā ar bijušo vīru

gallery icon

Avrilas otrais vīrs bija kanādiešu rokgrupas „Nickelback” līderis Čads Krēgers (45). Abi iepazinušies kopīgi strādājot pie dziedātājas piektā studijas albuma. Pēc mēnesi ilga randiņu perioda, 2012. gada augustā pāris saderinājās. 2013. gada jūlijā viņi svinēja kāzas viduslaiku pilī Francijas dienvidos.

Avrila Laviņja un „Nickelback” solists Čads Krēgers

gallery icon

2015. gada septembrī ar „Instagram” starpniecību, Avrila faniem un sekotājiem paziņoja par lēmumu šķirt savu un Čada laulību. Pāris esot šķīries ļoti draudzīgi. „Mēs ar Čadu esam super tuvi,” norādījusi Laviņja. „Esmu pateicīga, ka manā dzīvē ir tāds cilvēks, kā viņš.”

2015. gadā Avrila žurnālam „People” apstiprināja, ka viņai konstatēta Laima slimība, ko dziedātāja izslimojusi ļoti smagā formā. Tā viņai atklāta gadu agrāk, īsi pēc viņas 30. dzimšanas dienas. Pēc saslimšanas Avrila ilgu laiku nebija redzēta sabiedrībā. Ap šo laiku, arī parādījās dažnedažādas absurdas sazvērestības teorijas par to, ka dziedātāja patiesībā sen esot mirusi un viņas vietā radīts klons.