foto: Allstar/Globe Photos/Sipa USA/ Vida Press
38 gadu vecumā miris restorānu īpašnieks un Lindsejas Lohanas bijušais draugs
Harijs Mortons un Lindseja Lohana 2006. gadā, kad bija pāris.
Slavenības
2019. gada 26. novembris, 13:52

38 gadu vecumā miris restorānu īpašnieks un Lindsejas Lohanas bijušais draugs

Jauns.lv

Restorānu ķēdes “Pink Taco” dibinātājs Harijs Mortons atrasts miris savās mājās Beverlihilsā, programmas “ET” reportieriem apliecinājis Beverlihilsas policijas departamenta pārstāvis.

foto: Mike Stotts / WENN/Vida Press
Harijs Mortons.

Kāds ģimenei tuvs draugs pastāstījis, ka 38 gadus veco Hariju Mortonu sestdienas pēcpusdienā mirušu mājās atradis viņa jaunākais brālis Metjū. Beverlihilsas policijas departamenta pārstāvis noradījis, ka nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes.

foto: Allstar/Globe Photos/Sipa USA/ Vida Press
Harijs Mortons un Lindseja Lohana.

Pirmdienas pēcpusdienā Losandželosas tiesu medicīnas eksperta-kriminālizmeklētāja pārstāvis programmai “ET” apliecinājis, ka Mortonam ir veikta autopsija, bet slēdziena paziņošana atlikta, līdz būs zināmi toksikoloģiskie rezultāti.

foto: Maciel / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Harijs Mortons 2015. gadā.

Harijs Mortons ir dzimis veiksmīgu uzņēmēju ģimenē, un viņu uzskatīja par miljardu dolāru vērtu restorānu tīklu mantinieku. Viņa tēvs ir biznesa magnāts Pīters Mortons, kurš savulaik dibinājis pasaulē populāro “Hard Rock Cafe” un “Hard Rock Hotels” ķēdi. Harija Mortona vectēvs Ārnijs Mortons ir “Morton’s The Steakhouse” dibinātājs.

Harijs pats nodibinājis restorānu ķēdi “Pink Taco”. Viņa radītie ēdināšanas uzņēmumi pieejami ne tikai Losandželosā, bet arī Čikāgā, Bostonā un Lasvegasā. Harijs savulaik bijis arī slavenību aprindās populārā naktskluba “Viper Rooom” īpašnieks.

foto: Edward Lloyd/Alpha/Globe/Sipa/ Vida Press
Harijs Mortons un Lindseja Lohana.

2006. gadā Hariju Mortonu vienoja romantiskas attiecības ar aktrisi Lindseju Lohanu. Viņa draudzeņu skaitā bijušas arī tādas šovbiznesa zvaigznes kā Parisa Hiltone un Britnija Spīrsa.

Lindseja Lohana ar sociālo tīklu palīdzību paudusi līdzjūtību par Mortona pāragro nāvi. Viņa publiskojusi fotogrāfiju no laika, kad abi vēl bija kopā, un pie attēla pierakstījusi sekojošus vārdus: “Labākie draugi. Labākā dzīve.”

View this post on Instagram

Best friends. Best life.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Lindseju publiski atbalstījusi viņas ģimene. Tēvs Maikls Lohans (59) paudis līdzjūtību, ierakstot – “Dusi mierā”, bet mamma Dīna Lohana (57) uzrakstījusi: “Man tik žēl, mazo princesīt. Viņš vienmēr būs ar tevi un pieskatīs tevi, mazā.”

foto: Ekrānuzņēmums

Harija Mortona vārds nonāca ziņu virsrakstos šā gada martā, pēc tam, kad uzņēmējs par 25 miljoniem ASV dolāru bija iegādājies māju Beverlihilsā, kas savulaik piederēja rokenrola karalim Elvisam Preslijam un viņa sievai Priscillai. Interneta portāls TMZ apliecinājis, ka tas neesot īpašums, kurā dziedātāju 1977. gadā atrada mirušu.