foto: PictureGroup/Sipa USA/ Vida Press
Keitlina Dženere atklāj, kā meitas viņu uzrunā pēc dzimuma maiņas
Keitlina Dženere.
Slavenības
2019. gada 27. novembris, 07:16

Keitlina Dženere atklāj, kā meitas viņu uzrunā pēc dzimuma maiņas

Jauns.lv

Vai arī tevi interesē, kā Keitlinu Dženeri (70) pēc dzimuma maiņas operācijas ģimenē uzrunā viņas jaunākās meitas modele Kendala Dženere un uzņēmēja Kailija Dženere?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Brūss Dženers jaunībā.

Keitlina Dženere pasaulē nāca kā vīrietis, to zina teju visi, kas kaut nedaudz seko līdzi notikumiem šovbiznesa pasaulē. Taču tiem, kas ne reizi nav dzirdējuši par notikumiem Kardašjanu-Dženeru klana dzīvē, atklājam - viņa piedzima kā Brūss Dženers.

foto: Sheri Determan/WENN.com/Vida Press
Keitlina Dženere.

2015. gadā Brūss Dženers veica sarežģīto dzimuma maiņas procesu un pārtapa Keitlinā Dženerē. Tagad visi zina, ka šī sabiedrībā labi zināmā personība ir sieviete, un sarunās uzrunā vārdā Keitlina vai saka “viņa”. Bet kā gan viņu uzrunā jaunākās meitas Kendala un Kailija Dženeres? Par “tēti”? Par “mammu”? Vai varbūt sauc jaunajā vārdā, kā pārējie?

Keitlina Dženere tagad ir viena no TV realitātes šova “I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!” dalībniecēm. Kamēr Keitlina vēl tikai iepazīst jaunā TV šova kolēģus un sāk sadraudzēties, uzjundījis ir jautājums, kā gan ģimenē uzrunā personību, kas no vīrieša pārtapusi sievietē.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Brūss Dženers ar jaunākajām meitām Kendalu un Kailiju bērnībā.

Šo jautājumu pavaicājuši arī šova dalībnieki, kad Keitlina sākusi stāstīt par savu visnotaļ kuplo ģimeni.

Šobrīd Keitlina dzīvē ir kopā ar savu mīļoto sievieti Sofiju Hačinsu. Taču pirms pārvērtībām no Brūsa par Keitlinu viņa bija precējusies trīs reizes un kļuvusi par tēvu kopumā sešiem bērniem.

foto: AFP/Scanpix
Keitlina Dženere ar mīļoto sievieti Sofiju Hačinsu.

Kad viņa bija Brūss Dženers, viņa 1976. gadā kļuva par olimpisko čempionu desmitcīņā un apprecējās ar pirmo sievu Kristiju Kraunoveru. Bijušajam laulātajam pārim ir divi kopīgi bērni – Bērts un Kasandra. Bērts Brūsam/Keitlinai ir dāvājis divus mazbērnus, bet Kasandra – trīs.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Brūss Dženers ar pirmo sievu Kristiju Kraunoveru.

Aizvien esot Brūsam, viņa izšķīrās no Kristijas un apprecējās ar Lindu Tompsoni. Arī šajā laulībā piedzima divi bērni – dēli Brendons un Broudijs. Brendonam ir viena meita, un 2020. gadā pasaulē gaidāmi dvīņi.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Brūss Dženers ar otro sievu Lindu Tompsoni.

Viņa aizvien bija Brūss, kad izšķīrās no Lindas un apprecējās ar māsu Kardašjanu māti Krisu Dženeri. Krisai jau bija četri bērni, kas dzimuši viņas iepriekšējā laulībā, un arī Brūsam bija četras atvases no iepriekšējām attiecībām. Pāris kopā radīja vēl divus bērnus – meitas Kendalu un Kailiju. Brūss/Keitlina kļuva par Krisas Dženeres bērnu patēvu. Viņa jaunākajai meitai Kailijai ir meita Stormi. Saskaitot visus bioloģiskos mazbērnus, šobrīd sanāk septiņi.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Brūss Dženers ar trešo sievu Krisu Dženeri.

Šovā “I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!” kolēģi Keitlinai pajautājuši, cik pavisam viņai ir mazbērnu, uz ko viņa atbildējusi:

“Decembrī būs 20”.

foto: Instagram, Vida Press
Keitlina Dženere ar savu bijušo sievu Krisu Dženeri.

Skaidrs, ka šādu ciparu Keitlina izskaitļojusi, pierēķinot arī Kardašjanu klana mazbērnus, jo viņa ir audžuvecāks Kimai, Kortnijai, Hlojai un Robertam Kardašjaniem. Bet arī tad, kopskaits nesanāk 20, ja vien viņa nezina ko tādu, par ko pārejai pasaulei nav informācijas.

foto: Vida Press
Keitlina Dženere realitātes šovā “I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!”

Keitlinas mazbērnu skaitam vajadzēja būt 18, pat ja ieskaita dēla Brendona ģimenē gaidāmos dvīņus, kam jānāk pasaulē nākamgad. Vai tiešām kāda no Keitlinas meitām Kendala vai Kailija ir gaidībās un jau decembrī paziņos, ka ir laidušas pasaulē bērnus? Katrā ziņā realitātes šovs “Keeping Up WIth The Kardashians” būs pirmais, kas to atklās, ja šāds pieņēmums izrādīsies patiesība, nevis Keitlinas mazliet kļūdaini aprēķini, skaitot savus mazbērnus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Lai kā arī būtu ar Keitlinu un matemātiku, daudz intriģējošāk ir uzzināt, kā bērni un mazbērni viņu uzrunā, kad viņa no vīrieša likumīgi pārtapusi par sievieti. “Mani bērni sauc mani par tēti,” realitātes šova kolēģiem uz viņu jautājumu atbildējusi Keitlina. “Kendala man pirmā to pajautāja un es teicu, ka esmu tētis. Ka esmu tētis un vienmēr būšu tētis, kamēr vien dzīvošu.  Viņām lieliski izdodas (un mani tas vienmēr pārsteidz), kā viņas sarunās par mani vienmēr saka “mans tētis” un tajā pašā laikā vienmēr pasaka “viņa”. Šādi pārslēgties sarunas vidū ir sarežģīti.”

Brūss un Krisa Dženeri ar bērniem

gallery icon
12

Keitlina savām jaunām kolēģēm šovā piebildusi arī sekojošus vārdus: “Brūss viņus uzaudzināja, un Keitlina izbauda dzīvi ar viņiem.”

Kas attiecas uz mazbērniem, tie Keitlinu uzrunājot mīļvārdiņā “Bum-Bum”.