foto: Vida Press
Rūperts Grints apgalvo, ka vienmēr redzējis “dzirkstelīti” Emmas Vatsones un Toma Feltona attiecībās
Emma Vatsone, Rūperts Grints un Toms Feltons pirms desmit gadiem.
Slavenības
2019. gada 23. novembris, 08:49

Rūperts Grints apgalvo, ka vienmēr redzējis “dzirkstelīti” Emmas Vatsones un Toma Feltona attiecībās

Jauns.lv

Lai gan Emmas Vatsones un Toma Feltona atveidotie varoņi “Harija Potera” sāgā vienmēr bijuši pretējās frontēs, kolēģis Rūperts Grints nesen kā izpļāpājies, ka visu filmēšanas laiku abus vienojusi īpaša “dzirkstelīte”. Vai tiešām slavenību aprindās ir jauns pārītis?

Emma Vatsone un Toms Feltons

gallery icon
13

Sarunā ar programmas “ET” veidotājiem aktieris Rūperts Grints atcerējies gadus, kad risinājās darbs pie “Harija Potera” franšīzes, un atklājis nianses par romantiskām “dzirkstelītēm”, kas uzplaiksnījušas viņa kolēģu vidū.

foto: AFP/Scanpix
Rūperts Grints šā gada novembrī.

Modes žurnāla “Vogue” britu izdevuma jaunākajā numurā aktrise Emma Vatsone atzīst, ka dod priekšroku dzīvei vienatnē jeb, kā viņa izteikusies, – “partnerībai ar sevi”.

Īsi pēc šīs intervijas kolēģis Toms Feltons sarunājies ar “Mail Online” reportieri. Viņš paslavējis Vatsones jaunieviesto terminu, un smejoties piebildis: “Man tas patīk! Pirmo reizi par to dzirdu, bet izklausās lieliski. Esmu pieskaitāms tai pašai kategorijai, ja man jāsaka godīgi. Esmu diezgan laimīgs partnerībā ar sevi.”

Harija Potera aktieriem bērnība beigusies

gallery icon
13

Rūperts Grints gan apgalvo, ka ļoti labi var iztēloties, ka abus kolēģus vienotu kas vairāk par draudzību.

“Viņiem abiem vienmēr kaut kas bija,” Grints atzinis “ET” žurnālistei Reičelai Smitai, viesojoties TV šovā un reklamējot “Apple TV+” gaidāmo seriālu “The Servent”. “Viņiem bija maza dzirkstelīte.”

Rūperts Grints gan pasmējies, ka ar šo izteikumu nevēlas radīt jaunu drāmu vai baumas, bet nevarot noliegt, ka šo daudzu kopā nostrādāto gadu laikā manījis “dzirkstelītes” vienojam šos abus kolēģus.

Harija Potera pēdējās filmas pirmizrāde

gallery icon
21

“Taču mēs vēl bijām bērni,” attaisnojas Grints. “To varētu pielīdzināt romāniņam bērnu spēļu laukumā.” Taujāts, kā tad bijis ar viņu pašu, aktieris apliecina, ka viņš gan nav koķetējis ne ar vienu no kolēģiem: “Man nebija dzirkstelīšu. Es biju bez dzirkstelītēm.”

Jāatzīst, ka “Harija Potera” filmu fani jau sen baumojuši par Vatsones un Feltona iespējamām romantiskajām attiecībām. Lai gan abi aktieri nekad nav publiski tās apstiprinājuši, viņi pēdējā laikā bieži manīti kopā dažādos pasākumos.

Tā kā viņi lielāko daļu bērnības un tīņa gadu pavadījuši “Harija Potera” uzņemšanas laukumā, abi varētu būt tikai tuvi draugi, taču faniem šķiet, ka tur ir kaut kas vairāk par draudzību. Jāatzīst gan, ka lielākā daļa “Potera” cienītāju savulaik centās izveidot pāri no Emmas Vatsones un Rūperta Grinta, taču šāds fanu plāns tā arī nekad nerealizējās.

“Harija Potera” filmu aktieri cenšas daudz publiski nerunāt par savu privāto dzīvi, un par viņu gaitām ārpus ekrāna informācija ir visai skopa. To, vai Feltons un Vatsone ir pāris, visticamāk uzzināsim vien tad, ja paši aktieri to apliecinās (vai arī noliegs).

Seni draugi

Pirms dažiem mēnešiem Toms Feltons savā “Instagram” blogā publiskoja fotogrāfiju, kurā abi viesojas Dienvidāfrikā. Emma tajā ir ģērbusies pidžamā un jūtas ļoti komfortabli, kamēr Toms viņai māca akordus uz akustiskās ģitāras. Šāda “bilde”, protams, daļai fanu rosina iztēli un mudina pasapņot.

View this post on Instagram

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Kopā pavada daudz laika

Viņi pēdējā laikā pavada daudz laika kopā, apmeklējot saviesīgus pasākumus. Toms kādā no intervijām ir teicis: “Mēs viens otru satiekam diezgan bieži. Mēs tikai vienmēr nedalāmies ar fotogrāfijām.”

Kad Emma savā blogā publiskoja bildīti, kurā iepozē savā jaunajā automašīnā, viņa nevilcinājās norādīt, ka Toms ir šī attēla autors.

View this post on Instagram

Friends capture you best 🦋 📸 @t22felton

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Partnerībā ar sevi

Emma gan šomēnes tiešā tekstā noliegusi, ka būtu romantiskās attiecībās ar kādu puisi. Intervijā britu “Vogue” viņa apliecināja, ka ir brīva sieviete. “Man bija nepieciešam ilgs laiks, lai to pieņemtu, bet es tagad jūtos laimīga, esot brīva. Es to saucu par partnerību ar sevi.”

Fanu māksla: