foto: Vida Press
Vūpija Goldberga dod priekšroku dzīvei vienatnē, jo nevēlas saistības
Aktrise Vūpija Goldberga.
Slavenības
2019. gada 21. novembris, 06:49

Vūpija Goldberga dod priekšroku dzīvei vienatnē, jo nevēlas saistības

Jauns.lv

Holivudas aktrisei Vūpijai Goldbergai patīk būt pašai savas dzīves noteicējai. Viesojoties TV programmā „Tamron Hall Show”, slavenā komiķe atzinusi, ka pieņēmusi lēmumu dzīvot vienatnē, bez saistībām, tikai kopā ar savu 20 gadus veco kaķi Oliveru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vūpija Godberga izdod ārstnieciskās marihuānas līniju sievietēm

Holivudas aktrise Vūpija Goldberga sadarbībā ar marihuānas eksperti Maiju Elizabeti nodibinājusi kompāniju „Woopi & Maya”. Tajā iekļauti ārstnieciski produkti, kuru ...

gallery icon
3

„Kad tu uzņemies saistības dzīvot ar kādu kopā, tev ir pienākums prasīt otra viedokli un ieklausīties, un kopīgi pieņemt lēmumus. Es to visu nevēlos,” norādījusi aktrise Vūpija Goldberga, kura šā gada 13. novembrī atzīmējusi savu 64. dzimšanas dienu. „Es nevēlos kopīgu naudu. Es zinu, tas izklausās briesmīgi, taču es to vairs nevēlos.”

Šī mēneša sākumā arī seriāla „The Big Bang Theory” aktrise Keilija Kuoko atzinusies: lai gan ir precēta nedaudz vairāk kā gadu, ar vīru Karlu Kuku dzīvojot atsevišķi.

foto: Vida Press
Aktrise Keilija Kuoko ar vīru Karlu Kuku.

„Jo vecāka es kļūstu, jo labāk saprotu, kas man ir vajadzīgs,” pārraidē „Brad Behavior” aizvadītajā nedēļā norādījusi Kuoko. „Mēs esam kopā nepilnus četrus gadus. Mēs nedzīvojam kopā. Kā jūs ziniet, mēs ceļam māju. Mēs drīz būsim zem viena jumta, taču pagaidām šis [atsevišķās dzīvošanas] modelis mums derējis ļoti labi.”

Arī Holivudas aktrise Gvineta Paltrova šā gada jūnijā Londonas laikrakstam „The Sunday Times” atzinusies, ka ar vīru TV producentu Bredu Falčuku tikai dažas dienas nedēļā dzīvo kopā. Katram no dzīvesbiedriem aizvien esot sava māja.

foto: Janet Mayer/startraksphoto.com/A/ Vida Press
Aktrise Gvineta Paltrova ar vīru Bredu Falčuku.

Lai gan Paltrovas netradicionālais dzīvesveids izpelnījies neizpratni no TV šova „The View” vadītājas Meganas Makeinas puses, viņas kolēģe Vūpija Goldberga atbalstījusi Paltrovas dzīves modeli. „Man tas patīk. Arī es tā esmu darījusi. Es nevienu nevēlos savā mājā,” apliecinājusi Goldberga.

„Tu vari pārnākt mājās un gatavot vakariņas. Tu vari pārnākt mājās un iziet vakariņās ārpus tām. Tu vari nakšņot citur un tikai tad pārnākt mājās. Es nevēlos, ka tavu atvilktņu saturs būtu izmētāts pa manas vannasistabas grīdu!”

2016. gadā laikrakstam „New York Times” Vūpija Goldberga atzina, ka „nav ieinteresēta” jaunas mīlestības atrašanā un atkārtota apprecēšanās pavisam noteikti neietilpst viņas plānos, jo viņa no sirds izbauda brīvas sievietes statusu. Aktrise savulaik bijusi precējusies trīs reizes.

„Es daudz laimīgāka jūtos viena pati,” viņa apliecinājusi preses izdevumam. „Es varu ar kādu kopā pavadīt tik daudz laika, cik vēlos, taču es nemeklēju kādu, ar kuru būt kopā uz mūžu vai kādu, ar kuru dzīvot kopā. Es nevēlos nevienu savā mājā.”

Tiesa, Paltrova šovasar arīdzan apliecinājusi, ka tuvākajā laikā plānojot ar vīru tomēr dzīvot kopā diendienā.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon
9
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās