foto: Vida Press
Nikija Mināža pametīs instagramu, ja tur vairs nebūs "laikošanas" iespēju
Nikija Mināža.
Slavenības
2019. gada 14. novembris, 06:22

Nikija Mināža pametīs instagramu, ja tur vairs nebūs "laikošanas" iespēju

Jauns.lv

Kolorītā repere Nikija Mināža (36) paziņojusi, ka pametīs “Instagram” lietotāju rindas jau brīdī, kad šajā sociālās saziņas vietnē atņems iespēju likt “patīk” sirsniņas jeb “laikot”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nikijas Mināžas pikantie selfiji

gallery icon
5

Aizvadītajā nedēļā populārās sociālās saziņas vietnes “Instagram” pārstāvji paziņoja, ka nolēmuši paslēpt publiski redzamās “patīk” sirsniņas vairākiem kontiem Amerikas Savienotajās Valstīs, atstājot to skaitu redzamu tikai pašam konta lietotājam.

foto: Vida Press
Kolorītā repere Nikija Mināža savu ikdienu bez “Instagram” “patīk” sirsniņu miljoniem vairs iedomāties nespēj.

“Instagram” šefs Adams Moseri vēlas izmainīt šī sociālās saziņas vietnes jēgu. Šādu praksi ar publiski paslēptiem “patīk”  kompānija dažu aizvadīto mēnešu laikā jau izmēģinājusi Kanādā, Austrālijā, Jaunzēlandē, Īrijā, Itālijā Brazīlijā un Japānā. Tagad pienākusi kārta ASV.

Repere Nikija Mināža

gallery icon
67

Daudzi cilvēki sociālajos tīklos “dzīvo” tikai un vienīgi atzīmēto “patīk” sirsniņu dēļ, tāpēc “Instagram” šefa Adama Moseri ideja radījusi sašutumu. Jautāts, vai viņu nesatrauc, ka šāda rīcība varētu daudziem nepatikt, Moseri atbildējis: “Mazliet.”

Nikija Mināža koncertā Filadelfijā

Dziedātāja Nikija Mināža koncertā Filadelfijā.

gallery icon
8

“Mēs nevēlamies, ka “Instagram” ir vieta sacensībām. Mēs vēlamies, lai tā būtu vieta, kur cilvēki iegulda enerģiju, lai sazinātos ar cilvēkiem, kurus mīl, un dalītos tajā, kas viņiem rūp.”

Bijonsē un Nikija Mināža filmējas klipā skaņdarbam „Feeling Myself”

Skaņdarbu „Feeling Myself” repere Nikiju Mināžu ieskaņojusi kopā ar Bijonsē. Abas dāmas tajā redzamas peldkostīmos. Kā vienu no tiem Bijonsē ...

gallery icon
7

Tā vien šķiet, ka reperei Nikijai Mināžai jaunā iecere nu nemaz neiet pie sirds. Kolorītajai skatuves māksliniecei “patīk” sirsniņas nav ne ar ko citu aizstājamas!

Nikija Mināža MTV mūzikas video 2014 balvu vakarā

Pirms atkārtotas iznākšanas uz skatuves MTV mūzikas video balvu vakarā repere Nikija Mināža nepaspēja aizvilkt kleitas rāvējslēdzēju un skaņdarba „Bang ...

gallery icon
17

“Es vairs neko nepubliskošu “Instagram”, jo viņi noņem “laikošanas” iespēju,” savā “Twitter” kontā kategoriski paziņojusi repere. “Hmm… ar ko es tagad varētu aizrauties?”

Eksperiments ar “patīk” sirsniņu paslēpšanu no publiskas redzamības skars tikai nelielu “Instagram” lietotāju skaitu, tā, ka Nikija Mināža, iespējams, vēl pāragri satraucas.

View this post on Instagram

10 million views yaaayyyyyy. Link in my bio #TUSA

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Turklāt pagaidām tas ir tikai eksperiments: “Mēs vēlamies redzēt, kādu tas atstās iespaidu uz cilvēkiem, ko viņi domās par šo platformu, kā viņi tagad lietos platformu un kādu iespaidu tas atstās uz pašu kompāniju.”

Nikija Mināža prezentējot savu jauno albumu "Pink Friday: Roman Reloaded"

gallery icon
12

Draugi aizvien varēs atzīmēt ierakstu ar “patīk”, taču viņu izrādīto mīlestības apliecinājumu redzēs tikai pats lietotājs. Tā vairs nebūs dižošanās ar “laiku” skaitu visas pasaules priekšā.

Nikija Mināža viesojas Elenas Dedženeresas TV šovā

gallery icon
7

“Instagram” zvaigzne Kima Kardašjana jau paudusi savu atbalstu idejai, norādot, ka mazāka sacensība radīs mazāku spriedzi un nāks par labu daudzu cilvēku garīgajai veselībai.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās