foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Fitnesa zvaigzne Pēteris Rumpis pēc šķiršanās iziet sabiedrībā ar jauno mīļoto
Pēteris neslēpj prieku, cik labi jūtas kopā ar jauno mīļoto – Elīnu.
Slavenības
2019. gada 10. novembris, 08:15

Fitnesa zvaigzne Pēteris Rumpis pēc šķiršanās iziet sabiedrībā ar jauno mīļoto

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Populārais fitnesa treneris Pēteris Rumpis izgājis sabiedrībā ar jaunu mīļoto, raksta žurnāls "Kas Jauns". Pēteris atzīst, ka šajās attiecībās jūtas laimīgs un svarīgākā tajās esot uzticība.

Pēteris ar jauno simpātiju Elīnu pagājušās nedēļas nogali baudīja, ciemojoties drauga Mārča vadītajā Vecrīgas restorānā "Melnie mūki", kur bija sarīkotas svinības par godu jaunas ēdienkartes izveidei.

Restorāna "Melnie mūki" jaunās ēdienkartes prezentācija

Restorāna "Melnie mūki" jaunās ēdienkartes prezentācija 2019. gada 1. novembrī.

gallery icon
28

Pēteris atzīst, ka pēc šķiršanās no fitnesa modeles Paulas Freimanes, ar kuru kopā bija divus gadus, tagad saņemot daudz jautājumu par attiecību izjukšanu. „Pēc publiskās paziņošanas, ka esam šķīrušies, saņēmu ļoti daudz vēstuļu ar dažādiem jautājumiem. Neko gan nevienam neesmu skaidrojis, jo uzskatu, ka privātajai dzīvei ir jāpaliek pie manis. Negribu cilvēkiem skaidrot, kā ir bijis patiesībā... Uzskatu – kas bijis, bijis, jādzīvo tālāk. Ir citas lietas, uz ko dzīvē koncentrēties,” nosaka Pēteris.

Taujāts par iepazīšanos ar jauno mīļoto, Pēteris negribīgi atzīst: „Viss ir noticis tā, kā tam bija jānotiek. Šobrīd esmu ļoti laimīgs. Pagātnē neskatos. Tas, ko bijusī raksta sociālajos tīklos, kādu viedokli pauž, mani neinteresē. Man ir citas lietas, uz ko koncentrējos. Cenšos no runām par bijušajām attiecībām maksimāli norobežoties.”

Pēteris atzīst, ka koncentrējas uz tagadni un patiesi novērtē jaunās attiecības, kurās jūtas labi. Viņš neslēpj, ka mīļotā Elīna ir veselīga dzīvesveida piekritēja. „Draudzene arī sporto, ievēro veselīgu dzīvesveidu. Izskatās lieliski! Viņai ir tāds ķermeņa tips, ka viņa var atļauties nebūt tik izvēlīga ēdienā kā es. Es kā fitnesa treneris tomēr nevaru ēst burgerus un būt ar sešpaku,” joko Rumpis.

Kā jau ziņots, fitnesa treneri un modeļi Paula Freimane un Pēteris Rumpis pārtraukuši savas attiecības, par kurām priecājās un kurām sekoja līdzi vairāki tūkstoši pāra dzīvesveida atbalstītāju un sekotāju sociālajos tīklos.

foto: no privātā arhīva
Pēteris un Paula kopā bija divus gadus.

Viņi sajūsmina ar iespaidīgām ķermeņa formām un iedvesmo tūkstošiem sekotāju pievērsties sportiskam un veselīgam dzīvesveidam. Interneta zvaigznes līdz šim sociālajos tīklos žilbināja ar krāšņām fotosesijām un pāra kopīgajiem dzīves mirkļiem skaistās fotogrāfijās. Taču nu abu ceļi šķīrušies un Pēterim pie sāniem redzama jau cita simpātija – izskatīgā Elīna.

Tikmēr Paula, kurai "Instagram" ir vairāk nekā 83 000 sekotāju, savā profilā turpina publicēt kadrus no ikdienas sporta zālē, kā arī informē savus sekotājus par izjukušajām attiecībām: „Nedomāju, ka man jāskaidro, kāpēc, jo acīmredzot, ja šķiršanās ir bijusi, tātad mums kopā nebija labi.”

„Kas nogalina attiecības? Pateikšu vienu galveno lietu, kas ir pati svarīgākā. Tā ir uzticība. Ja ir kādas problēmas attiecībās, domāju, ir jāapsēžas un jārunā. Kaut vai uz papīra vispirms jāsaraksta, kas nepatīk. Tad divatā jāizrunā,” par attiecību kopšanu teic Pēteris.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!