TV
2019. gada 16. oktobris, 10:46

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - seriāls "Markuss" un komēdija "Tas tik ir pārītis!"

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet Latvijas un Ukrainas kopražojuma seriālu "Markuss" un jestro komēdiju "Tas tik ir pārītis!".

Jaunais latviešu un ukraiņu kopdarbs

Latvijas skatītāju vērtējumam nodots pirmais Latvijas un Ukrainas kopražojuma seriāls "Markuss" ar Latvijas, Ukrainas un Krievijas aktieriem.

Seriāla aktieru ansamblī Latviju pārstāvēs Rihards Lepers, Agnese Cīrule, 11 gadu vecais Aleksandrs Neikens, redzēsim arī Daini Grūbi, Vili Daudziņu, Ivaru Auziņu, Tomu Liepājnieku un Janu Herbsti. Bērnu nolaupīšana, izmeklēšana, noziedznieku saaustas shēmas un pāri tam visam savstarpējo attiecību līkloči un mīlestība – to visu skatītājiem sola "Markuss".

Jaunā seriāla "Markuss" uzņemšana

Jaunā Latvijas-Ukrainas kopražojuma seriāla “Markuss” uzņemšana.

gallery icon

Astoņu sēriju detektīva melodrāmas centrā ir skolotāja Polīna (atveido Jevgēnija Rozanova), kuras dzīvē notikusi šausminoša traģēdija. Pirms pieciem gadiem viņas mazais dēls Marks (Aleksandrs Neikens) pazuda tieši no bērnudārza. Nu televīzijas sižetā no Rīgas viņa nejauši pamana savu dēlu, kurš tiek dēvēts par Markusu. Par spīti atbildīgo iestāžu bezdarbībai Polīna atsāk sava dēla meklēšanu – šoreiz kopā ar bijušā izlūkošanas aģentūras darbinieka Denisa Denisova (Kirils Rubcovs) palīdzību. Izmeklējot zēna pazušanu, viņi atklāj noziedzīga grupējuma darbību, un viņu ceļi aizved uz Rīgu, kur dzīvo Markuss ar saviem audžuvecākiem – Lidiju (Agnese Cīrule) un Rihardu (Rihards Lepers).

Vai Markuss atpazīs savu bioloģisko māti? Kā sadalīt bērnu, no kura neviena puse nevēlas šķirties? Un cik bīstama visiem izvērtīsies noziedzības shēmas atklāšana?

Jauno seriālu skatiet ŠEIT - "Shortcut Films", latviešu un krievu valodā ar latviešu subtitriem.

Izsmiesimies uz goda!

Viegls humors, šarmējošā Šarlīze Terona un vienmēr neveikli smieklīgais Sets Rogens – jaunajā komēdijā "Tas tik ir pārītis!" ("Long Shot").

Šarlote Flīda ir viena no ietekmīgākajām sievietēm pasaulē. Freds Flarskis ir talantīgs žurnālists ar noslieci uz pašdestrukciju. Abiem nav nekā kopīga, izņemot to, ka Šarlote savulaik bija Freda auklīte un pirmā mīlestība. Kad pēc gadiem abi negaidīti satiekas, Šarloti apbur Freda humors, un viņa, visiem par pārsteigumu, nolīgst Fredu par runu rakstītāju savai priekšvēlēšanu kampaņai uz ASV prezidenta amatu. Starp abiem uzplaukst romantiskas jūtas, aizsākot jautru un arī bīstamu notikumu ķēdi.

„Es nekad nebiju domājusi, ka piedalīšos romantiskā komēdijā,” atzīst Terona. Tomēr Rogens, zinot, ka daiļajai kolēģei ar humora izjūtu viss ir kārtībā, tomēr pierunājis viņu filmēties. „Sets ir ļoti pārliecinošs scenāriju autors, aktieris un režisors. Viņam ir tāda pārliecība par sevi, ka tas ir pat biedējoši. Bet viņš vienmēr ir gatavs sarunai, un es ātri vien sapratu – es varu viņam pilnībā uzticēties un viņš vienmēr būs manā pusē,” kolēģi slavē Terona.

Jautro komēdiju lūkojiet ŠEIT - "Shortcut Premiere", angļu valodā ar latviešu vai krievu subtitriem.