TV
2019. gada 30. oktobris, 10:09

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - grāvējs "Vīri melnā: Globālie draudi" un seriāls "Sargi"

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet fantastikas grāvēju "Vīri melnā: Globālie draudi" un jauno seriālu "Sargi".

Vīri melnā atkal klāt!

Ar jauniem piedzīvojumiem atgriežas planētas glābēji – Vīri melnā.

Organizācija "Vīri melnā" izpletusies, lai aptvertu visu pasauli, taču to pašu izdarījuši ļaundari, kas vēlas valdīt pār visumu. Lai visus noturētu drošībā, aģents H un jauniņais aģents M apvienojušies šķietami nesavienojamā komandā, kas tomēr sekmīgi funkcionē. Kad citplanētieši, kas var ieņemt jebkuras dzīvības formas, ierodas uz Zemes, H un M sāk globālu misiju, lai glābtu aģentus un pasauli no viņu ķecerīgā plāna.

foto: Publicitātes
Kadrs no filmas "Vīri melnā: Globālie draudi".

"Vīri melnā: Globālie draudi" ("Men in Black: International") ir ceturtā filma savulaik tik populārajā filmu sērijā, ko par kases grāvēju 1997. gadā padarīja Vils Smits un Tomijs Lī Džonss ļaunos citplanētiešus apkarojošo superaģentu lomās. Jaunākajā filmā galvenajās lomās iejutušies Kriss Hemsvorts un Tesa Tompsone un atgriežas pirmajās divās filmās redzētais mopsis Frenks. Filma pirmizrādi piedzīvoja šovasar, un kases ieņēmumos tā jau savākusi vairāk nekā 250 miljonus ASV dolāru.

Fantastikas grāvēju lūkojiet ŠEIT - "Shortcut Premiere", angļu valodā ar latviešu vai krievu subtitriem.

Supervaroņi ārpus likuma

Jaunais seriāls "Sargi" ("Watchmen") tapis pēc tāda paša nosaukuma kulta komiksa motīviem.

Sargu darbība norisinās alternatīvā realitātē, kur supervaroņi atrodas ārpus likuma un tiek ierobežoti un apspiesti. Tomēr šie varoņi nav vienīgie, kuri valkā maskas, savas sejas slēpj arī daļa atriebības kāru policijas pārstāvju.

"Sargu" radītājs ir Deimons Lindelofs, kas pasaules slavu savulaik ieguva ar kulta seriālu "Pazudušie" ("Lost"). ""Sargi" ir kaut kas, ko es mīlu jau kopš bērnības – pirmo komiksu izlasīju 13 gadu vecumā. Tāpēc ļoti vēlējos strādāt pie šā stāsta. Tāpat, kā vēlējos veidot "Zvaigžņu ceļa" filmu un "Svešo" filmu. Tas bija kas tāds, kas nāk no manas bērnības un man rada lielu nostalģiju,” saka Lindelofs, priecīgs par radušos iespēju beidzot ekranizēt bērnībā iecienīto komiksu.

Savulaik jau viņam piedāvāts to darīt, bet viņš atteicies – jo "laiks nebija piemērots”. Akurāt pirms desmit gadiem iznāca režisora Zaka Snaidera pilnmetrāžas filma, kas saņēma jūsmīgas atsauksmes, un seriālu tad veidot nav licies vērts. Taču laiks pagājis, Lindelofs savam seriālam izvēlējies pavisam citus varoņus, ne tos, kas bija redzami filmā "Sargi", un nu ar lepnumu prezentē savu jaunāko veikumu, kura pirmā sērija visā pasaulē tika atrādīta pagājušajā nedēļā.

Pavisam svaigā seriāla jaunākās sērijas gandrīz vienlaikus ar to pasaules pirmizrādi meklējiet ŠEIT - "Shortcut Films", latviešu, angļu vai krievu valodā ar latviešu vai angļu subtitriem.