foto: Publicitātes (F64)
Savu izvēli "X faktorā" izdarījuši arī mentori Marats un Busulis
TV
2019. gada 28. oktobris, 08:55

Savu izvēli "X faktorā" izdarījuši arī mentori Marats un Busulis

Jauns.lv

Svētdien telekanālā TV3 tika demonstrēts pēdējais šova “X faktors” jaunās sezonas Krēslu izaicinājumu raidījums, kura laikā pirmoreiz nokomplektēt savu komandu nācās Maratam Ogļezņevam, izvēloties starp jaunajiem talantiem - puišiem vecuma kategorijā no 16 līdz 25 gadiem.

Tāpat šajā raidījumā grupas cīnījās par iespēju tikt mentora Intara Busuļa gādībā.

Ieskats šova "X faktors" trešās sezonas septītajā raidījumā

Šova "X faktors" 2019. gada 27. oktobra raidījums.

gallery icon

Savu izvēli jau bija izdarījusi mentore Aija Auškāpa, kura kateogrijā “meitenes no 16 līdz 25 gadiem” iespēju cīnīties finālā sniedza Diānai Paško, Annai Kristai Ostrovskai un Elīnai Evelīnai Jansonei, savukārt iepriekšējā svētdienā komandu kategorijā “25+” nokomplektēja Reinis Sējāns, savā paspārnē ļaujot cīnīties Reinim Liepam, Elīnai Gluzunovai un Pāvelam Fomkinam.

Par vietu mentora Intara Busuļa komandā sacentās grupas, kas sevi vislabāk ir pierādījušas TV atlasēs. Pirms iznāciena uz skatuves Intars dalībniekus iedrošina, sakot: “Ja jūs būsiet jūs paši, neko necenšoties pierādīt un uzstāsieties ar prieku, tad ticu, ka gan man, gan jums, gan visai Latvijai izdosies ieraudzīt labāko, kas ir iznācis no "X faktora”."

Uz skatuves ar daudzbalsīgu skanējumu pārsteidza vokālais ansamblis “Smile”, par enerģisku un košu uzstāšanos parūpējās jauno meiteņu grupa “The Gardens”, vokāli pārsteidzošu sniegumu demonstrēja dvīņu māsu duets “Rozes”, romantisku un mīlas pilnu stāstu izdziedāja ģimenes duets “Pāris Gulbju”, ar profesionālu sniegumu pārsteidza dāmu trio “Limonāde”, savukārt atgriešanos uz “X Faktora” skatuves piedzīvoja trīs dalībnieki, kas neizcīnīja vietu Reiņa komandā - Elīna Žizņevska, Līga Reņģe un Viktors Dobkevičš, kuri apvienojušies grupā ar nosaukumu “CA Band” jeb "Challenge Accepted".

Mentoram Maratam Ogļezņevam šovakar pirmo reizi nācās pieņemt dramatiskus lēmumus, izvēloties savu komandu. Komandas pretendentiem viņš teica iedvesmojošus vārdus: “Ceru redzēt jūsos degsmi, ka jūs darāt to, ko gribat darīt, un tā ir jūsu sirdslieta. Ceru, ka nepievilsiet paši sevi, un izlieciet visu, jo krēsli ir tikai trīs un jūsu ir daudz”.

Lai cīnītos par iespēju nokļūt Marata komandā uz skatuves kāpa igaunis Ārons, vides aktīvists Patriks Pīternieks, talantīgais Marks Hiršsons, košais Artis Zaķis, Klāvs Ozols, kuru atlasēs žūrija nodēvēja par zelta tīrradni, vakara zemākās balss īpašnieks un džezists Everts Krauklis, jau pazīstamais dziedātājs Toms Kalderauskis, Dagnis Roziņš, kurš arī pats raksta savas dziesmas un mūziku. Ar spēcīgu vēstījumu bija ieradies arī Kevins Dilans no Kamerūnas.

Raidījuma noslēgumā arī noskaidrojās, kas tad būs Busuļa un Ogļezņeva pārziņā "X faktora" turpinājumā. Intara komandā būs trio "Limonāde", meiteņu duets "The Gardens" un dvīņu māsu duets "Rozes", bet Marata komandā - Klāvs Ozols, Artis Zaķis un Dagnis Roziņš.