foto: Mārtiņš Ziders
„Novēlu ikvienai sievietei apprecēties!” - Agnese Rakovska pēc kāzām jūtas laimīga un gandarīta
Agnese Rakovska nu ir Agnese Rozniece.
Slavenības
2019. gada 27. oktobris, 05:08

„Novēlu ikvienai sievietei apprecēties!” - Agnese Rakovska pēc kāzām jūtas laimīga un gandarīta

Marta Martinsone

Jauns.lv

22. augustā par precētu sievu kļuva grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rakovska - viņa pēc trīs gadus ilgas draudzības mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti Zinti. Dziedātāja žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi par precību nozīmi savā dzīvē.

Agneses Rakovskas tik dažādie un kolorītie tēli

Dziedātāja Agnese Rakovska gan dzīvē, gan uz skatuves spēj iemiesoties visdažādākos tēlos.

gallery icon
52

Agnese uzskata, ka katram pārim kāzu nozīme jāizvērtē pašam. „Katram jāsaprot, vai precēties ir svarīgi vai nav. Man tas bija ļoti svarīgi. Es zināju, ka kādu dienu noteikti apprecēšos. Tikai nezināju, kad... Lai arī kopā esam trīs gadus, kāzas visu laiku atlikām. Tagad varu teikt, ka arī man ir bijusi šī brīnišķīgā diena!” priecīgā balsī nosaka Rakovska.

Sarunā ar Agnesi aizvien jūtams prieks par notikušajām laulībām, un viņa to apstiprina. „Pašlaik jūtos ļoti laimīga un gandarīta par visu, kas notiek, bet, ja kādam šķiet, ka kāzas mainīs visu, ka būs kaut kas citādi, varu pateikt – nekas pārāk nav mainījies. Arī darbu ir tikpat daudz, cik bija pirms tam,” nosmej viņa.

„Es priecājos, ka man blakus ir cilvēks, kurš mani saprot un atbalsta. Jūtos ļoti labi un novēlu visām meitenēm Latvijā apprecēties. Neraugoties uz to, ka Latvijā ir vīriešu trūkums. Domāju, ka precēties ir forši, es pati par to nu esmu pārliecinājusies,” nosaka Agnese.

Dziedātāja atzīst, ka tagad gan mainījusies uztvere, piedaloties kāzu pasākumos. „Beidzamajā laikā man radies ļoti daudz piedāvājumu uzstāties kāzās. Kad braucu uzstāties svešās kāzās, tagad tik labi saprotu, ko tas nozīmē... Kā tas notiek, cik tas ir atbildīgs process. Paskatos līgavai acīs un redzu, ka ir tas eiforiskais stāvoklis. Arī man kāzu dienā tā bija,” bilst Rakovska.

Runājot par sievas statusu, dziedātāja nešaubīgi atzīst, ka pēc kāzām kaut kādā ziņā jutusies citādi: „Personīgi man šis statuss šķita svarīgs. Tā ir sava veida iniciācija. Ne velti ir tas rituāls, kad no meitas topi par sievu. Tu sāc citādi attiekties pret lietām, tu vairs neesi puķu meitenīte, draudzenīte. Sieviete kļūst atbildīgāka, tā ir tāda laba sajūta,” saka Agnese.

Ne vienam vien pārim pēc kāzām sāk uzdot jautājumu, kad tad būs bērni. Agnese uz šo jautājumu nedomājot atbild: „Dzīvoju pēc principa – cilvēki domā, Dievs dara. Laikam tā arī ir atbilde uz šo jautājumu. Bērna ienākšana pasaulē jebkurā ģimenē ir ļoti skaists notikums.”

Agneses Rakovskas kāzas notika Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā, kur viņa mija gredzenus ar mīļoto vīrieti Zinti Roznieku. Laulātais pāris savas attiecības nekad nav afišējis. Dziedātājas vīrs arī nelabprāt apmeklē publiskus pasākumus. Abi rūpējas par sunu Kanēli, kam izveidots savs profils "Instagram", un tur gan redzami Agneses vīra daži foto.