foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna saviem bērniem Helovīna tērpus meklē visparastākajā lielveikalā
Kembridžas hercogiene Ketrīna.
Slavenības
2019. gada 26. oktobris, 09:47

Hercogiene Ketrīna saviem bērniem Helovīna tērpus meklē visparastākajā lielveikalā

Jauns.lv

Karaļnama pārstāvji ir tādi paši kā mēs! Hercogiene Ketrīna kopā ar abiem vecākajiem bērniem redzēta vietējā supermārketā Norfolkā, meklējam princim Džordžam un princesei Šarlotei karnevāla tērpus Helovīna pasākumam skolā.

Kembridžas hercogiene Ketrīna ceturtdien pārsteigusi daudzus no Norfolkā esošā lielveikala „Sainsbury’s” pircējiem. Kopā ar vecākajiem bērniem Džordžu un Šarloti arī Ketrīna apmeklēja daudzu britu iecienīto lielveikalu. Viņus pavadīja tikai viens miesassargs.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13

Hercogienes devusies uz bērnu preču nodaļu, kur šobrīd pieejama Helovīna tērpu kolekcija.

Pircēja Keitija Vaitekere izdevumam „The Mirror” vēlāk pastāstījusi: „Kāda cita pircēja ieminējās, ka veikalā pie apģērbu nodaļas ir Keita, un norādīja man virzienu, kur viņa ir. Es nespēju tam noticēt. Viņa bija atnākusi kopā ar Šarloti un Džordžu un skatīja Helovīnu kostīmus. Savukārt viņas miesassargs vēroja cilvēkus ar tālruņiem un lūdza nefotografēt. Man izdevās uzņemt fotogrāfiju, kad viņa bija pie pašapkalpošanās kasēm. Es neredzēju, ko viņa nopirka.”

foto: Kathy Whittaker

Vaitekere pastāstījusi, ka hercogiene veikalā aprunājusies ar kādas citas pircējas bērniem. „Sieviete, kas man to stāstīja, bija uz veikalu atnākusi kopā ar bērniem, un Keita viņiem pajautājusi, par ko bērni gatavojas pārtapt šajā Helovīnā,” norāda Keitija Vaitekere. „Manuprāt, viņa saviem bērniem nopirka kaut ko Helovīnam, bet es nezinu, ko tieši.”

foto: MEGA / Vida Press
Hercogiene Ketrīna pēc iepirkšanās "Tesco" 2017. gadā.

Vaitekere apliecina, ka hercogiene bijusi ļoti „vienkārša” un tikpat „skaista kā vienmēr”. „Bija tik jauki redzēt, ka arī viņai nav svešas ikdienišķas lietas, tāpat kā man un jums. Bija jauki viņu redzēt, viņa vienmēr ir tik skaista. Protams, tu nekad neceri kaut ko tādu ieraudzīt, kad dodies iepirkties. Es nespēju koncentrēties uz saviem pirkumiem.”

foto: MEGA / Vida Press
Hercogiene Ketrīna veikalā 2011. gadā.

Vaitekere atceras, ka hercogiene ļoti uzmanījusi savus bērnus – sešus gadus veco Džordžu un četrus gadus veco Šarlotei. „Viņa teica ‘Ejam, bērni’. Viņa ļoti rūpējās par viņu drošību.”

Princese Šarlote un princis Džordžs pirmajā bērnudārza dienā

Princese Šarlote un princis Džordžs pirmajā bērnudārza dienā.

gallery icon
4

Hercogiene Ketrīna atpūšas ar bērniem, tērpusies "Zara" zīmola kleitiņā

gallery icon
11