foto: no privātā arhīva
Izšķīries seksīgais pašmāju fitnesa pāris Paula Freimane un Pēteris Rumpis
Paula un Pēteris attiecību laikā bija viens no populārākajiem pāriem, kurus daudzi apbrīnoja par veselīga un sportiska dzīvesveida uzturēšanu.
Slavenības
2019. gada 25. oktobris, 07:31

Izšķīries seksīgais pašmāju fitnesa pāris Paula Freimane un Pēteris Rumpis

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Fitnesa treneri un modeļi Paula Freimane un Pēteris Rumpis pārtraukuši savas attiecības, par kurām priecājās un kurām sekoja līdzi vairāki tūkstoši pāra dzīvesveida atbalstītāju un sekotāju sociālajos tīklos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tie, kas sociālo tīklu vidē interesējas par fitnesu, kultūrismu vai vienkārši veselīgu dzīvesveidu, protams, ir pamanījuši fitnesa pāri Paulu Freimani un Pēteri Rumpi. Viņi sajūsmina ar iespaidīgām ķermeņa formām un iedvesmo tūkstošiem sekotāju pievērsties sportiskam un veselīgam dzīvesveidam. Interneta zvaigznes līdz šim sociālajos tīklos žilbināja ar krāšņām fotosesijām un pāra kopīgajiem dzīves mirkļiem skaistās fotogrāfijās. Taču nu no Paulas un Pētera profiliem kopbildes pazudušas. Izrādās, ka pāra ceļi šķīrušies un Pēterim pie sāniem redzama jau cita simpātija – izskatīga brunete Elīna.

Tikmēr Paula, kurai "Instagram" ir vairāk nekā 83 000 sekotāju, savā profilā turpina publicēt kadrus no ikdienas sporta zālē, kā arī informē savus sekotājus par izjukušajām attiecībām: „Nedomāju, ka man jāskaidro, kāpēc, jo acīmredzot, ja šķiršanās ir bijusi, tātad mums kopā nebija labi.”

Paula un Pēteris iepazinās pirms diviem gadiem, kad abiem brīvdienas sanācis pavadīt Portugālē – viņi atpūtušies vienā kompānijā. „Bijām draugu grupa aktīvā tripiņā – trenējāmies, gājām pārgājienos,” savulaik stāstīja Paula. Kad pēc diviem mēnešiem atgriezusies Latvijā, kontaktējusies ar Pēteri par treniņu iespējām, un sporta zālē arī satuvinājušies. „Pēteris mani sagatavoja bikini fitnesa sacensību sezonai,” savulaik par iepazīšanos stāstīja pazīstamā fitnesa modele.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās