Slavenības
2019. gada 21. oktobris, 16:45

Apprecējusies Holivudas zvaigzne Dženifera Lorensa

Jauns.lv

Aizvadītajā sestdienā Ņūportā, Rodas salā, apprecējusies “Oskara” balvas laureāte Dženifera Lorensa (29) un mākslas darbu tirgonis Kuks Maronijs (34), ar kuru aktrise saderinājās šā gada februārī. Kāzu svinības apmeklējusi virkne slavenu viesu.

Līdz ar Dženiferu Lorensu un Kuku Maroniju Rodas salā bija ieradušies viņu paši tuvākie cilvēki un draugi, lai būtu kopā ar jauno pāri viņu lielajā dienā. Kāzu viesu vidū bija aktrises Emma Stouna un Sjenna Millere, kā arī Kardašjanu klana mamma Krisa Dženere.

Dženifera Lorensa un Kuks Maronijs

gallery icon
21

Kāzu ceremoniju un tam sekojošo banketu ar savu klātbūtni pagodinājis Dženiferas tuvs draugs un kolēģis režisors Deivids O. Rasels, dziedātāja Adele, uzņēmēja un bijusī aktrise Ešlija Olsena, kā arī aktrises Eimija Šūmere un Kamerona Diaza.

Kāzu bankets rīkots Ņūportā esošajā Belkortas muižā, kas celta 1894. gadā un kuru renovējis amerikāņu arhitekts Ričards Moriss Hants.

foto: Patriot Pics / BACKGRID/All Over/ Vida Press
Belkortas muiža Rodas salā, kur notika svinīgais kāzu bankets.

Muiža celta, iedvesmojoties no karaļa Luija XIII medību pils Versaļā. Belkortas muiža šobrīd ir kompānijas “Alex and Ani” izpilddirektores Kerolainas Rafaelianas īpašums.

Jau piektdien vairākas no slavenībām, kuru skaitā bija Kamerona Diaza un Sjenna Millere, redzētas apmeklējam kāzu ģenerālmēģinājuma svinīgās vakariņas.

Šā gada februārī aktrises pārstāvis slavenību žurnālam “People” apstiprināja, ka Dženifera Lorensa un Kuks Maronijs saderinājušies. Jau dažas dienas vēlāk aktrise redzēta smalkā franču restorānā Ņujorkā ar iespaidīgu briljanta gredzenu pirkstā.

Slavenību žurnāls „People” noskaidrojis, ka Lorensas saderināšanās gredzenu darinājis Ņujorkā esošais zīmols „Alison Lou” (aktrises Bleikas Laivlijas iecienītākā juvelierizstrādājumu firma). Dženifera Lorensa plašākai sabiedrībai šo gredzentiņu ļāva tuvāk aplūkot, kad Parīzes modes nedēļas laikā apmeklēja „Dior” skati un pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja.

Dženifera Lorensa apmeklē „Dior” modes skati un izrāda saderināšanās gredzenu

gallery icon
16

Par to, ka Dženifera un Kuks, kādas Ņujorkas mākslas galerijas direktors, ir pāris, sāka runāt 2018. gada vasarā. Jūnijā abi tika nofotografēti, ieturot romantiskas vakariņas kādā Ņujorkas restorānā. Tam sekoja ceļojumi uz Parīzi un Romu.

Šā gada jūnijā kādā no intervijām Lorensa līgavaini nosauca par “lieliskāko cilvēku, kādu jebkad satikusi”.

“Viņš patiešām tāds ir un kļūst aizvien labāks,” jūsmoja līgava. “Es zinu, ka tas izklausās muļķīgi, taču es zinu, ka viņš ir īstais,” taujāta, kāpēc izvēlējusies apprecēties, atzina Lorensa.

Pēc saderināšanās kāds no pāra kopīgiem paziņām slavenību žurnālam “People” izteicās, ka Marunijs ir “ideāls partneris Dženiferai: “Viņiem ir daudz kopīgu interešu mākslā, kultūrā un ikdienas dzīvē. Viņi ciena viens otru un redz pasauli līdzīgi.”

Dženiferas Lorensas bijušo draugu skaitā ir režisors Darens Aronovskis (50), “Coldplay” līderis Kriss Mārtins (42) un aktieris Nikolass Holts (29).

Dženifera Lorensa ar vecākiem

Basām kājām un bez meikapa, aktrise Dženifera Lorensa vecākiem palīdzēja izkravāt mantas no automašīnas.

gallery icon
4

Lorensas vecākiem savulaik bija ļoti grūti pieņemt meitas attiecības ar režisoru Aronovski, kurš bija par viņu 21 gadu vecāks. Vecāki atklāti atzina, ka izjutuši kaunu, ka viņu atvase izvēlas tik vecus vīriešus, kas varētu būt tēva vietā. Dženiferas mamma Karena un tētis Garijs pat esot izteikuši cerību, lai šīs attiecības neturpinātos un viņu atvase atrastu sev puisi, kas būtu piemērotāks pēc vecuma. Pēc gadu ilgas kopābūšanas šīs attiecības izira.

Dženifera Lorensa un Darens Aronovskis

Aktrise Dženifera Lorensa satiekas ar režisoru Darenu Aronovski, kurš ir 22 gadus vecāks.

gallery icon
13

Režisors Darens Aronovskis nebija vienīgais gados vecākais vīrietis Dženiferas Lorensas mīlas dzīvē. Reiz aktrisi vienoja romāns ar grupas „Coldplay” līderi Krisu Mārtinu, kurš bija par viņu 14 gadus vecāks.

Dženifera Lorensa filmas „Mother!” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

Aktrise Dženifera Lorensa Ņujorkā apmeklējusi filmas „Mother!” pirmizrādes vakaru. Preses fotogrāfiem viņa pozē kopā ar filmas kolēģi aktieri Havjēru Bardemu ...

gallery icon
25