foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Basketbolista Jāņa Timmas jaunā draudzene Anna ceļojumā izrāda savas apaļīgās formas
Latviešu basketbolista Jāņa Timmas jaunā mīļotā - ukraiņu popzvaigzne Anna Sedokova savā "Instagram" kontā bieži izrāda savu kārdinošo augumu.
Slavenības
2019. gada 17. oktobris, 11:55

Basketbolista Jāņa Timmas jaunā draudzene Anna ceļojumā izrāda savas apaļīgās formas

Jauns.lv

Kamēr basketbolists Jānis Timma ir noslogots spēlēs, viņa jaunā mīļotā - ukraiņu popzvaigzne Anna Sedokova, kopā ar vienu no saviem bērniem devusies ceļojumā uz Dubaiju, vēsta foto un video ieraksti viņas "Instagram" kontā.

Savā "Instagram" kontā Anna ievietojusi vairākus īsos video, kurā redzama kārdinošos tērpos, izrādot savas ikdienas gaitas ceļojuma laikā. 

Iepriekš savā kontā viņa bija ievietojusi attēlu ar vēstuli savam mīļotajam - pludmales smiltīs uzzīmētu sirsniņu ar gliemežvākiem veidotiem Jāņa Timmas iniciāļiem. Vēlāk gan šis ieraksts no viņas konta pazudis. 

Pie attēla peldkostīmā Anna raksta: "Baltas smiltis un miljons pašu saldāko apskāvienu, tādas ir mūsu ar Monu brīvdienas. Es nezinu nevienu saldāku cilvēku. Mēs lidojām uz šejieni lidmašīnā, viņa atdeva man spilvenu un klusi teica: "Mamma, tu man esi tik skaista" un aizmiga."

"Es nezinu ar ko es pelnījusi tādu laimi. Droši vien esmu izdarījusi kaut ko labu."

Tikmēr no Annas draiskulīgajiem foto nepavisam neatpaliek Jāņa Timmas bijusī mīļotā Sana Timma, kas pirms vairākām dienām savā "Instagram" kontā ievietojusi ļoti seksīgu attēlu no Miami, Floridas atpūtas brauciena. 

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon

Jau vēstīts, ka Ukraiņu popzvaigzne Anna Sedokova apstiprinājusi attiecības ar slaveno latviešu basketbolistu Jāni Timmu.

Kijevā dzimusī Sedokova ir viena no populārās grupas "VIA Gra" "zelta sastāva". Pēcāk veiksmīgi attīstījusi solokarjeru, pievērsusies arī aktrises arodam, vada TV un radio raidījumus, iekarojot publikas atzinību arī plašajā Krievijā.

Basketbolists Jānis Timma ar savu līgavu Sanu

gallery icon

Par smago situāciju ģimenē iepriekš izteikusies basketbolista sieva Sana Timma. Viņa apgalvoja, ka Jānis viņu krāpj jau pus gadu. Jaunā romāna dēļ basketbolists Sanu ar dēliņu dzen ārā no mājas, vēstīja Krievijas medijs "Life".

Jānis Timma savu ilggadējo draudzeni kosmetoloģi Sanu Strādnieci par sievu apņēma 2016. gada vasarā Bahamu salās. Un pērn jūnijā pasaulē nāca pāra pirmdzimtais – dēls Kristians.

Jānis Timma ar sievu kāzu gadadienu nosvin Turcijā

Basketbolists Jānis Timma ar sievu Sanu kāzu gadadienu nosvin Turcijā 2017. gada jūnijā.

gallery icon