foto: Publicitātes
Noklausies - jaunu dziesmu piedāvā aktieris Rihards Lepers un sola, ka šoreiz iztiks bez asarām
Rihards Lepers.
Mūzika
2019. gada 10. oktobris, 11:40

Noklausies - jaunu dziesmu piedāvā aktieris Rihards Lepers un sola, ka šoreiz iztiks bez asarām

Jauns.lv

Jaunu skaņdarbu izdevis populārais aktieris Rihards Lepers - viņš iedziedājis kompozīciju "Šoreiz bez asarām”.

Dziesmas “Šoreiz bez asarām” mūzikas un vārdu autors ir pats aktieris, kā arī producents Kaspars Ansons. Savukārt videoklipa režisors un operators ir Mārcis Birste.

“Dziesmas pirmie akordi  radās aptuveni pirms gada. Viss sākās ar vārdiem: ''Un ja pār viņas seju slīdētu asaras trīs, mani pirksti tās noslaucītu drīz''. Pēc tam šie vārdi izauga līdz dziesmai un es sapratu, ka tā ir jāieraksta studijā”, stāsta Rihards.

“Man šķiet, ka stāsts ir viens no svarīgākajiem elementiem mūzikā - mēs bieži runājam par vienu tēmu, bet dzirdam katrs ko pavisam citu. Iespējams, ka šajā dziesmā katrs klausītājs saklausīs arī savu stāstu. Savukārt Kasparam Ansonam viens no svarīgākajiem elementiem dziesmas tapšanā ir mūzika, tieši tā radās šī lieliskā sadarbības kombinācija,” piebilst Lepers.

Lai šo muzikālo stāstu precīzi izstāstītu, bijis nepieciešams duets, tāpēc sadarbībai tika uzrunāta jaunā dziedātāja Adriana Miglāne, kura iedziedājusi dziesmas sieviešu vokālo partiju.

Rihards Lepers ir latviešu aktieris un dziedātājs. Piedalījies vairākos seriālos un filmās, tajā skaitā ''Vienīgā fotogrāfija'',“Sapņu komanda 1935”, “Rūdolfa mantojums” un citās.

Šobrīd izveidojis veiksmīgu karjeru arī ārpus Latvijas robežām – Ukrainā un Krievijā, kur filmējies tādos darbos kā ''Katrīna Lielā'', “Konvojs'', ''Puškins-Lermontovs'', “Snaiperša'', filmā par Černobiļas katastrofu “Melnais zieds”, kā arī Turcijas filmā ''Dugun Dernek''.

Un šonedēļ skatītāju vērtējumam tiek nodots pirmais Latvijas-Ukrainas kopražojuma seriāls “Markuss”, kurā arī piedalās Rihards.

Jaunā seriāla "Markuss" uzņemšana

Jaunā Latvijas-Ukrainas kopražojuma seriāla “Markuss” uzņemšana.

gallery icon
25

Muzicē Rihards Lepers

Aktieris Rihards Lepers 2016. gada Valentīndienā muzicē restorānā “D'Arte”.

gallery icon
10