Grifitas un Banderasa laulība oficiāli šķirta. Ko saņēmusi bijusī sieva?
Antonio Banderass un Melānija Grifita iepazinās filmējoties lentē „Too Much” (1995) un pēc gada apprecējās arī īstajā dzīvē. 2013. gada novembrī vēl pāris apmeklēja saviesīgus pasākumus, sadevies rokās, taču pēc nepilna gada nolēma šķirties.
Slavenības
2015. gada 12. decembris, 14:00

Grifitas un Banderasa laulība oficiāli šķirta. Ko saņēmusi bijusī sieva?

Jauns.lv

Gada nogalē oficiāli šķirta Holivudas aktieru pāra Melānijas Grifitas (58) un Antonio Banderasa (55) laulība. Atklātībā nonākušas arī ziņas, kā bijušie laulātie draugi pēc 19 gadu kopdzīves sadalījuši mantu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Portāla TMZ rīcībā nonākuši fakti, ka pēc šķiršanas Melānija Grifita savā īpašumā saņēmusi ģimenes māju Aspenas kūrortā un spāņu mākslinieka Pablo Pikaso radītu gleznu. Viņa arī ik mēnesi saņems 65 000 ASV dolāru lielu uzturlīdzekļu naudu no bijušā laulātā.

Savukārt Banderasa ieguvis Pikaso zīmējumu, kas radīts ar zīmuli un meksikāņu gleznotāja Djego Riveras darbu. Pāris arīdzan līdzīgi sadalījis naudu, ko saņēmis par pārdoto ģimenes māju Losandželosā.

Antonio Banderass un Melānija Grifita izšķīrās 2014. gada jūnijā, bet šķiršanās oficiāli noformēta vien šā gada nogalē. Pāra laulība ilga 19 gadu, viņi ir vecāki 19 gadus vecai meitai Stellai.

Interesanti, ka pirmajos laulībā dzīvotajos gados pāris finanses pārvaldīja katrs atsevišķi, neliekot kopīgā ģimenes budžetā. Banderass un Grifita apprecējās 1996. gadā un finanses pārvaldīja šķirti līdz pat 2004. gadam. Šajā gadā abi esot parakstījuši kādu dokumentu, kas izmainīja finansiālo situāciju.

Kad pāris iepazinās, Grifita šķīra savu otro laulību no vīra aktiera Dona Džonsona, meitas Dakotas Džonsones tēva. Džonsons tolaik bija populārs aktieris, kuru skatītāji pazina pēc lomām tādās filmās kā „Pacific Heights” un „The Bonfire Of The Vanities”. Viņš arīdzan bija nominēts „Oskara” balvai par tēlojumu lentē „Working Girl”.

Savukārt Antonio Banderass vēl tikai lauza sev ceļu pretī Holivudas virsotnēm. Viņš jau bija nospēlējis tādās filmās kā „Philadelphia”, „Desperado” un „Assassins”, un aizvien vēl bija precējies ar savu pirmo sievu Anu Lezu.

No 1996. gada līdz 2004. gadam karstasinīgais spānis nospēlēja lomas tādās populārās lentēs kā „The Mask Of Zorro”, „Spy Kids” un „Original Sin”.

Pēc šķiršanās no sievas 2014. gada jūnijā Antonio Banderasu vieno romantiskas jūtas ar 20 gadus jaunāko investīciju baņķieri Nikolu Kempelu (35).


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press