foto: Anthony Harvey/REX/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna varētu mantot princeses Diānas titulu
Kembridžas hercogiene Ketrīna.
Slavenības
2019. gada 17. septembris, 07:40

Hercogiene Ketrīna varētu mantot princeses Diānas titulu

Jauns.lv

Kad princis Viljams kāps karaļa tronī, viņa dzīvesbiedre kļūs par karalieni konsorti. Hercogiene Ketrīna iegūs arī jaunu titulu.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

Kembridžas hercogiene Ketrīna jau ir nogājusi garu ceļu un, pēc ekspertu domām, viņa ir pilnībā gatava karalienes lomai. Kad princis Viljams kāps tronī un kļūs par Lielbritānijas monarhu, Ketrīna būs zināma kā karaliene konsorte. Šādu titulu piešķir valdošā karaļa laulātajai draudzenei.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13

Ar gadiem Ketrīna mantos arī savu priekšgājēju titulus. Tā kā Viljams ar laiku mantos sava tēva titulu un arī kļūs par Velsas princi, Ketrīnai attiecīgi piešķirs Velsas princeses titulu.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon
68

Līdz šim pēdējā Velsas princeses titula „nēsātāja” bija Viljama mamma princese Diāna. Prinča Čārlza otrajai sievai Kornvolas hercogienei Kamillai bija visas tiesības saņemt Velsas princeses titulu pēc tam, kad viņa apprecējās ar Velsas princi. Taču Kamilla labprātīgi atteikusies no šī titula, saprotot, ka pretējā gadījumā viņai nāksies saskarties ar neizmērojami lielu kritiku un nosodījumu no tautas princeses Diānas fanu puses.

Princeses Diānas saderināšanās gredzens ar safīru un briljantiem, ko tagad mantojusi Ketrīna

Princeses Diānas saderināšanās gredzens ar safīru un briljantiem.

gallery icon
38

Arī kļūstot par karalieni konsorti, Ketrīna aizvien var izmantot Velsas princeses titulu, šādi godinot savu vīramāti, ar kuru viņai tā arī neizdevās personīgi iepazīties. Viņas gadījumā šī titula mantošana nedraud ar negatīvu reakciju no tautas puses.

Pērļu rokassprādze, kas no princeses Diānas pārgājusi Ketrīnas īpašumā

Pērļu rokassprādze.

gallery icon
13

Kā vēsta eksperti, prinča Viljama kronēšanas gadījumā, arī Ketrīnu par karalieni konsorti kronēs līdz ar vīru, tādā paša ceremonijā. Tiesa, viņas kronēšana nebūs tik grandioza un pompoza, kāda tā būs valdošajam monarham, – informē britu laikraksts „The Sun”.

Hercogiene Ketrīna un diadēmas

Hercogiene Ketrīan ar diadēmu matos redzēta tikai sešos formālos pasākumos.

gallery icon
7

Karaļnama eksperti apliecina, ka hercogiene Ketrīna brīnišķīgi tiek galā ar saviem oficiālajiem pienākumiem. Viņa esot lieliska sieva un māte. Prinča Viljama kundze dara tieši to, ko sabiedrība no viņas sagaida. Jaunā Sentendrūsas universitātes studentīte šobrīd ir kļuvusi par paraugu visai nācijai, un patiešām ir nākamās karalienes titula cienīga.

Hercogiene Ketrīna apmeklē banketu par godu Donalda Trampa vizītei

gallery icon
8

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Hercogienei Ketrīnai 35!

gallery icon
36