foto: Aculiecinieka
Jaunais vīrs viņu nēsā uz rokām - Evijas Skultes kāzu diena privātās bildēs
Aimurs jauno sievu pa Vecrīgas bruģi droši nesa uz rokām.
Slavenības
2019. gada 6. septembris, 06:06

Jaunais vīrs viņu nēsā uz rokām - Evijas Skultes kāzu diena privātās bildēs

Žurnāls "Kas Jauns"

Pašā augusta nogalē priecīgs notikums bija Nacionālā teātra aktrisei un seriāla "Viņas melo labāk" zvaigznei Evijai Skultei un viņas mīļotajam vīrietim grāmatu izdevējam Aimuram Krūzem. Pāris kāzas svinēja pavisam netipiski – Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā -, raksta žurnāls "Kas Jauns", kas arī publicējis ekskluzīvus foto no jaunlaulāto laimīgās dienas.

Evijas Skultes un Aimura Krūzes kāzas

Evijas Skultes un Aimura Krūzes kāzas.

gallery icon

Jau laikus gan pa Vecrīgas bruģi ejot kājām, gan tiekot pievesti ar auto, Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā ziediem rokās ieradās jaunā pāra lūgtie viesi. Liela daļa no tiem bija igauņi (Aimurs ir igaunis). Pie muzeja durvīm viņus sagaidīja pie īpaša galdiņa, kur tika saskaņoti ielūgumi. Muzejā iegriezās arī tūristi, kas ar lielu interesi vēroja rosību pie tā ieejas.

Īsi pirms ceremonijas sākuma no muzeja iznāca svinīgi tērpies aktrises mīļotais un pārliecinājās, vai visi viesi ieradušies, un kāzu ceremonija varēja sākties. Plašās muzeja durvis tika pievērtas.

Stundu pirms ceremonijas beigām pie muzeja negaidīti piebrauca divstāvu tūristu autobuss, uz kuru no laulību norises vietas devās kāzu organizatores, un sāka to dekorēt. Pie katras autobusa sēdvietas tika piesprausti nelieli ziedu pušķi, bet uz logiem tika salīmētas īpašas jaunā pāra atklātnes.

Pēc svinīgās kāzu ceremonijas beigām, kura ilga teju pusotru stundu, uz tūristiem paredzēto nu jau kāzu autobusu devās arī daži viesi. Tieši pirms muzeja slēgšanas kā pēdējie iznāca arī jaunais pāris. Eviju, tērpušos baltā, gaisīgā mini kleitā un ar līgavas pušķi rokās, uz sarūpēto kāzu autobusu vīrs, mērojot ceļu pa Vecrīgas bruģi, aiznesa uz rokām.

Dažas nedēļas pirms kāzām sarunā žurnālam "Kas Jauns" Skulte par kāzu norisi teica: „Protams, es esmu tā, kas kāzās kaut kādā veidā īstenos savas vīzijas, taču ar to neesmu tik pārņemta kā divdesmit gados. Aimurs taču nav mans pirmais princis, ar ko precos. Tagad šim procesam pieeju viegli. Savās kāzās gribu vienkārši forši pavadīt laiku.”

Evijas un Aimura attiecības aizsākās 2017. gada pavasarī. Aktrise intervijā žurnālam "Kas Jauns" atklāja, ka ar mīļoto viņa iepazinusies kādā spa centrā. Bet par to, ka ir bildināta, Evija pirmoreiz izstāstīja telekanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Starp mums runājot".

Skultei šī ir trešā laulība – gandrīz desmit gadu viņa bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti, un šajā savienībā pasaulē nākuši divi dēli Roberts un Bruno. Pavisam īsu laika sprīdi aktrise bija precējusies ar finanšu un investīciju speciālistu Hariju Bormanu, ar kuru gredzenus mija Bahamu salās. Pirms tam Skultei bija visai vētrains dienesta romāns ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, ar kuru viņa iepazinās seriāla "Viņas melo labāk" uzņemšanas laikā.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!