foto: Instagram/ Meadow Walker
Aktieru Pola Vokera un Vina Dīzela meitas pozē kopā: “Viņa ir mans eņģelis”
Pola Vokera meita Medova Vokere un Vina Dīzela meita Hanina Sinklēra.
Slavenības
2019. gada 3. septembris, 15:15

Aktieru Pola Vokera un Vina Dīzela meitas pozē kopā: “Viņa ir mans eņģelis”

Jauns.lv

Franšīzes “Ātrs un bez žēlastības” aktieru Pola Vokera (1973-2013) un Vina Dīzela (52) meitas vieno īpaša saikne.

Traģiski bojā gājušā aktiera Pola Vokera 20 gadus vecā meita Medova Vokere savā “Instagram” kontā publiskojusi mīlīgu fotogrāfiju, kurā apskauj Vina Dīzela atvasi Haninu Sinklēru, kas ir 11 gadus veca.

View this post on Instagram

with my angel

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

“Ar savu eņģeli,” Medova pierakstījusi pie sociālajos tīklos publiskotās fotogrāfijas.

Aizvadītajā mēnesī Medova padalījusies ar retu fotogrāfiju, kurā godina 2013. gada 30. novembrī autoavārijā bojāgājušā tēva piemiņu. Polam Vokeram bija tikai 40 gadu.

“Domājot par tevi,” pie fotogrāfijas, kurā Pols Vokers redzams plati smaidām un plunčājamies kopā ar brangu ruksi, pierakstījusi Medova, kura Ņujorka veido modeles karjeru.

View this post on Instagram

thinking of you xx

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Pie Medovas publiskotās fotogrāfijas, kas godina Pola Vokera piemiņu, savus komentārus atstājuši arī aktiera kolēģi, to skaitā Džordana Brūstere, kurā franšīzē atveidoja Vokera atveidotā varoņa sievu. “Man patīk šī fotogrāfija,” uzrakstījusi aktrise, un piekritusi Medovas vēstījumam, sakot: “Es arī! Mīlu tevi.”

Aktieris Pols Vokers gājis bojā autoavārijā

gallery icon

Aktieris Tairīss Gibsons komentējis: “Dzīvnieku un cilvēku mīļotājs! Nekad neesmu redzējis šo fotogrāfiju! Tik forša!”

Godinot brāļa piemiņu, Pola Vokera brālis Kodijs Vokers nesen apmeklējis franšīzes devītās filmas uzņemšanas laukumu, kur patreiz notiek saspringts darbs.

Aktiera Pola Vokera meita Medova

gallery icon

Vins Dīzels, kurš franšīzē atveido galveno varoni Dominiku Toreto, publiskojis melnbaltu fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar Kodiju. Abi stāv ar mugurām pret kameru.

“Ikreiz notiek kaut kas īpašs, kad Kodijs apmeklē uzņemšanas laukumu,” raksta Dīzels. “Pablo lepotos”, Dīzels savulaik abu vecāko bērnu klātbūtnē kolēģi dēvēja par tēvoci Pablo, savukārt jaunākajai meitai Paulīnei devis vārdu par godu Polam.

Pola Vokera brālis Kodijs Vokers piedalās aktierim veltītā labdarības pasākumā

Pola Vokera brālis Kodijs Vokers piedalās aktierim veltītā labdarības pasākumā.

gallery icon

Šī nav pirmā reize, kad Kodijs pēc brāļa nāves viesojas filmēšanas laukumā. Franšīzes septītās filmas uzņemšanā ritēja pilnā sparā, kad autoavārijā traģiski bojā gāja Pols Vokers. Vairākas ainas ar aktiera līdzdalību vēl nebija uzfilmētas. Pēc tam, kad bija aizritējis sēru laiks, filmu studija apstiprināja, ka brāli nepabeigtajās ainās piekrituši aizvietos Kalebs un Kodijs Vokeri.

Viesos pie aktiera Pola Vokera tēva

Lai gan pagājuši nepilni četri gadi kopš dēla traģiskā zaudējuma, tētis Pols Vokers seniors aizvien nav atguvies pēc smagā zaudējuma.

gallery icon

Kodijs iejutās emocionālā ainā filmas noslēgumā. Tajā atainots Pola Volkera varonis Braiens O’Koners, kurš pēc aiziešanas no sacīkstēm atgriežas pie ģimenes, un abi ar sievu kopā rotaļājas ar dēlu.

Pols Vokers 2013.gada bildēs

gallery icon