foto: REUTERS/SCANPIX
Heilija Bībere saģērbusies kā princese Diāna, un faniem tas patīk
Modele Heilija Bībere.
Slavenības
2019. gada 4. septembris, 06:42

Heilija Bībere saģērbusies kā princese Diāna, un faniem tas patīk

Jauns.lv

Princese Diāna bija viena no 20. gadsimta modes ikonām, kurai aizvien vēlas līdzināties daudzas. Arī modele Heilija Bībere. Viņa centusies atkārtot Velsas princeses ikdienas stilu, pozējot žurnāla „Vogue” jaunākajā fotosesijā.

Nav šaubu, ka princese Diāna bija viena no ietekmīgākajām modes ikonām pasaules vēsturē. Viņa karaļnama ģērbšanās etiķetē ienesa jaunas, līdz tam nebijušas vēsmas. Turklāt ne tikai ar saviesīgo tērpu izvēli, bet arī ikdienas stilu.

Par tautas princesi dēvētā Diāna iedvesmojusi tūkstošiem cilvēku, to skaitā arī savas vedeklas Keitu Midltoni un Meganu Mārklu. Laiku pa laikam arī abu jauno britu hercogieņu garderobē parādās atsauces uz princese Diānas ģērbšanās stilu, nemaz jau nerunājot par princeses saderināšanās gredzenu, kas tagad mirdz Ketrīnas pirkstā, un briljantiem no Diānas kolekcijas, kas iestrādāti Meganas saderināšanās gredzenā.

Princeses Diānas stils, dodoties sportot

gallery icon
8

Kāda jauna modes ikona nolēmusi izcelt princeses Diānas visikdienišķāko stilu. Tā ir modele Heilija Bībere (dzimusi Boldvina). Kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera laulātā draudzene nesen pozējusi žurnālam „Vogue Paris”, par iedvesmu ņemot princeses Dī visvairāk redzētos apģērbus no ikdienas garderobes. Ar jaunākajām fotogrāfijām Heilija padalījusies arī savā „Instagram” kontā, atzīstot, ka šai fotosesijai iedvesmojusies no Velsas princeses, un apliecinot, ka Diāna bijusi viņas iedvesmas avots, cik sen Heilija vien sevi atceroties.

foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press
Princese Diāna.

Žurnāla „Vogue” fotosesijai Heilija iedvesmojusies no paparaci fotogrāfijām, kurās princese iemūžināta šortiņos un sporta džemperī, kad devusies uz sporta zāli.

Princese savulaik bija iecienījusi riteņbraucēju šortus un brīvus džemperus, kad devās sportot.

Heilija Bībere nav vienīgā, kurai simpatizē princeses Diānas ikdienas stils. Nesen viens no fotogrāfijās biežāk redzētajiem sporta džemperiem izsolē pārdots par 50 000 ASV dolāru.

foto: ddp images/Ferrari Press / Vida Press
Izsolē par 50 000 ASV dolāru pārdots princeses Diānas sporta džemperis.