Slavenības
2019. gada 2. septembris, 15:39

Prijanka Čopra ar fotošopa palīdzību pievieno sevi bildē līdzās vientuļajam vīram Nikam Džonasam

Jauns.lv

2019. gada MTV mūzikas video balvu ceremonija jau aizvadīta, taču zīmīgas interneta mēmes, slavenību reakcija uz notiekošo un modes kaprīzes aizvien turpina priecēt un izklaidēt.

Pēc MTV video mūzikas balvu ceremonijas ātri vien popularitāti iemantoja kāds kadrs, kurā redzams Niks Džonass - viņš izskatās tik vientuļš, par ko mūziķi uz zoba pavilkusi sabiedrība.

Tagad par vēl vienu episku brīdi parūpējusies Nika sieva aktrise Prijanka Čopra. Viņa nedaudz pārveidojusi šo fotogrāfiju.

Niks Džonass uz MTV balvu ceremonijas vakaru bija devies bez sievas. Viņam zālē bija ierādīta vieta kopā ar brāļiem un viņu otrām pusītēm.

Kamera iemūžinājusi kādu brīdi, kurā abi brāļi saskūpstās ar savām sirdsdāmām, bet Niks vientuļi stāv, jo viņam līdzās nav sievas, nav, kam sniegt skūpstu. Sociālo tīklu lietotāji ātri vien šo kadru pārvērtuši ikoniskā interneta mēmē. Publicists Džozefs Longo šo attēlu parakstījis ar vārdiem „Es ģimenes kāzu svinībās”.

Kāds cits pierakstījis, ka „Niks Džonass ir kā mēs visi” un „Niks Džonass perfekti atspoguļo manu šā brīža mīlas dzīvi”.

Acīmredzot Prijankai Čoprai negribējās, ka Niks jūtas vientuļš un neiederīgs šajā situācijā, un viņa radījusi jaunu interneta mēmi. Prijanka ar fotošopa palīdzību iekopējusi savu attēlu esošajā fotogrāfijā. Tagad Niks vairs nav vientuļš. „Es vienmēr esmu ar tevi, Nik Džonas,” viņa parakstīja sevis radīto foto kolāžu. „Apsveicu, brāļi Džonasi! Es lepojos ar jums visiem!”

Foto kolāža jau guvusi nedalītu fanu uzmanību. Kamēr vieni slavē, ka šī kolāža izdevusies no tiesas smieklīga un uzjautrinoša, citi ķērušies aktrisi kritizēt, aizrādot, lai viņa beidzot sevi apkaunot.

Ar „patīk” kolāžu novērtējuši vairāk nekā trīs miljoni „Instagram” lietotāju”. Arī Niks publiski apliecinājis savu patiku, šādi izrādot, ka viņš novērtē sievas pausto sentimentu. Nav šaubu, ka balvu vakaru Niks tomēr pavadīja lieliski, arī būdams viens. Pēc 11 gadu pārtraukuma viņš kopā ar grupu „Jonas Brothers” tajā gan kāpa uz skatuves, lai uzstātos, gan saņēma godalgu.

Indiešu aktrise Prijanka Čopra un viņas tērpu stils

gallery icon
63

Indiešu aktrise Prijanka Čopra un viņas vīrs Niks Džonass kāzu dienā

gallery icon
43

Prijankas Čopras un Nika Džonasa kāzas

Sestdien notikušajai kristiešu kāzu ceremonijai svētdien sekoja hindu tradīcijās ieturētas svinības. Niks Džonass un Prijanka Čopra kāzas svinēja nedēļas garumā.

gallery icon
24

Prijanka Čopra rotājusies ar pasakainu briljantu kaklarotu

Neilgi pēc nedēļu ilgajām kāzām Indijā, aktrise Prijanka Čopra un mūziķis Niks Džonass devās uz Ņujorku. Jau dažas dienas vēlāk ...

gallery icon
19