foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Hercogiene Megana pieņēmusi darbā pirmo tumšādaino auklīti britu karaļnamā
Saseksas hercogiene Megana ar dēlu Ārčiju.
Slavenības
2019. gada 23. augusts, 11:11

Hercogiene Megana pieņēmusi darbā pirmo tumšādaino auklīti britu karaļnamā

Jauns.lv

Saseksas hercogiene darbā nolīgusi jaunu auklīti mazajam Ārčijam. Megana un princis Harijs ir ļoti apmierināti ar jauno darbinieci. Vismaz pagaidām...

foto: Chris Allerton/REX/ Vida Press

Jaunā auklīte pamanīta lidostā Francijas dienvidos, kad Saseksas hercogu pāris ar dēlu bija devies brīvdienu braucienā uz Nicu. Uz šo kūrortpilsētu pāri uzaicinājis mūziķis Eltons Džons, kuram šeit pieder villa.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon

Kopā ar princi Hariju un viņa sievu Meganu no privātās lidmašīnas izkāpa arī viņu ģimenes jaunā izpalīdze. Trīs mēnešu laikā šī ir jau trešā auklīte mazajam Ārčijam, kā arī pirmā tumšādainā aukle visā britu karaliskās ģimenes vēsturē.

„Viņa labi iejutusies ģimenē. Megana ir ļoti praktiska mamma, bet jaunā auklīte – īsts atradums,” norādījis kāds no Saseksas hercogu pāra draugiem.

foto: Chris Allerton/REX/ Vida Press

Prinča Harija laulātā draudzene jauno izpalīdzi uzskatot par „Dieva sūtītu dāvanu”. „Viņa ļoti labi saprotas ar mazo Ārčiju un burtiski dievina bērnu. Harijs un Megana ir ļoti apmierināti ar auklīti,” zina teikt paziņa.

foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press

Auklīte nedzīvojot Frogmoras kotedžā, taču lielāko daļu laika tur pavadot. Šī sieviete pavadīšot Saseksas hercogu pāri un mazo Ārčiju arī viņu vizītē uz Āfriku, kurā ģimene dosies jau septembrī, – informē izdevums „The Sun”.

foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press

Pirmo auklīti Megana atlaida pēc divām nostrādātām nedēļām „neprofesionalitātes” dēļ. Otra izpalīdze pie jaunās ģimenes dežurējusi tikai pa naktīm.

foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press

Megana ir ļoti kritiska attiecībā uz personāla izvēli. Viņa kandidātiem rīko ļoti nopietnas pārrunas. Tieši šī iemesla dēļ Meganu dēvē par „grūto hercogieni”, kuras virsvadībā esot ļoti sarežģīti strādāt. No Meganas jau aizgājuši miesassargi, privāto lidmašīnu piloti un lielākā daļa administratīvā personāla.

foto: CAMERA PRESS/@SussexRoyal / ROTA / Vida Press

Megana un Harijs kļuvuši par pirmo britu karaļnama ģimeni, kas savam personālam izvēlējušies tikai sievietes. Pie ģimenes strādā arī Hilarijas Klintones prezidenta kandidātu kampaņas bijusī vecākā padomniece Sāra Letema, Baraka Obamas bijusī administratīvā darbiniece Hetere Vonga, kā arī karaliskā fonda bijusī direktore Natālija Kempbela. Šādu informāciju izdevies izzināt žurnāla „Harper’s Bazaar” darbiniekiem.

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon