foto: Skyler2018 / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Izjūk divu Holivudas zvaigžņu attiecības - Džeimijs Fokss un Keitija Holmsa iet katrs savu ceļu
Vēl aprīlī pāris staigāja rokrokā.
Slavenības
2019. gada 20. augusts, 12:12

Izjūk divu Holivudas zvaigžņu attiecības - Džeimijs Fokss un Keitija Holmsa iet katrs savu ceļu

Jauns.lv

Pēc sešu gadu kopābūšanas izšķīrušies Holivudas aktieri Džeimijs Fokss un Keitija Holmsa.

Holivudas superzvaigznes Toma Krūza bijusī sieva Holmsa un "oskarotais" aktieris Fokss attiecības beiguši maijā, zinoši avoti pastāstījuši slavenību izdevumam "People". Par to, ka abi ir pāris, visa Holivuda zināja jau sešus gadus, taču mīlnieki paši par savām attiecībām sazvērnieciski klusēja.

Vai Keitijas Holmsas pirkstā saderināšanās gredzentiņš?

Keitijas Holmsas pārstāvis apliecina, ka saderinājusies ir viņas ekrāna varone no filmas „The Secret”, nevis aktrise pati.

gallery icon
5

Ziņas par abu šķiršanos klajā nākušas vien dažas dienas pēc tam, kad Fokss manīts, no kāda Losandželosas naktskluba izejot rokrokā ar dziedātāju Selu Veivu. Foksa pārstāvji gan toreiz norādīja, ka romantisku attiecību viņiem neesot - Džeimijs taču ir arī ierakstu izdevējs, un jaunajai dziedātājai vien dodot padomus, kā izsisties mūzikas industrijā.

51 gadu vecais Fokss un 40 gadus vecā Holmsa pēdējoreiz kopā redzēti 6. maijā - "Met Gala" labdarības ballē. Interesanti, ka tā arī bijusi pirmā reize, kad abi izgāja sabiedrībā kā pāris un pozēja fotogrāfiem. Pirms tam gan paparaci abus bija vairākas reizes pieķēruši kopīgā atpūtā - gan uz jahtas, gan restorānos un klubos.

Pāra paziņas iepriekš masu medijiem klāstīja, ka Foksa un Holmsas labās un nu jau krietni ilgās attiecības balstās uz to, ka abi nav kopā katru dienu - bieži filmējas katrs savā pilsētā, tādējādi viens otram vēl nav apnikuši. Pilnīgi pretēji daudziem citiem zvaigžņu pāriem, kuru attiecības nereti izjūk tieši tāpēc, ka abiem ir saspringti darba grafiki un kopā sanāk pavadīt ļoti maz laika. Nu gan šķiet, ka tā noticis arī ar Foksu un Holmsu - darba daudz, bet privātajai dzīvei laika neatliek.