foto: ENT / SplashNews.com/ Vida Press
Šenona Dohertija izskatās tikpat labi kā pirms smagās slimības
Aktrise Šenona Dohertija Ņujorkā.
Slavenības
2019. gada 14. augusts, 09:55

Šenona Dohertija izskatās tikpat labi kā pirms smagās slimības

Jauns.lv

Seriālu “Beverlihilsa 90210” un “Amulets” zvaigznei Šenonai Dohertijai 2015. gadā konstatēja krūts vēzi. Pēc grūtas cīņas 2017. gadā ārsti paziņoja priecīgus jaunumus, ka iestājusies remisija. Dohertijai bija nepieciešams ilgāks pārdomu laiks, taču tagad viņa devusi piekrišanu savai dalībai “Beverlihilsas” atkalapvienošanās projektā. Ak, jā, izskatās viņa tagad tikpat labi kā pirms smagās slimības.

2019. gada augusts. Šenona Dohertija izskatās lieliski

gallery icon
15

Jau atlabšanas laikā aktrise Šenona Dohertija atzina, ka smagā slimība viņu ievērojami izmainījusi. Viņa pati uzskata, ka ir kļuvusi par “labāku cilvēku”. Ja agrāk Dohertijas vārds figurēja dažādos skandālos, tad tagad tiešām šķiet, ka aktrise mainījusies. Viņa priecājas par ikdienišķiem sīkumiem, neskopojas līdzcilvēkiem pateikt “paldies”.

Pēc tam, kad Dohertijai 2015. gadā diagnosticēja vēzi, viņa pārcieta operāciju, ķīmijterapiju un apstarošanu. Par ārstēšanās gaitu un savām sajūtām aktrise regulāri stāstīja savā „Instagram” blogā.

„Zinu, ka dalīšanās man palīdzēja. Šie aizkustinošie stāsti, ko saņēmu no citiem cilvēkiem par to, kam viņi gājuši cauri... tie deva man cerību, sniedza atbalstu un mīlestību, un patiešām ļoti palīdzēja,” apliecina aktrise. „Mēs bijām kā ģimene. Visā šajā ceļā ir arī kaut kas tik skaists.”

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

gallery icon
22

Nesen Dohertija kopā ar “Beverlihilsas” laika kolēģiem Janu Zīringu un Braienu Ostinu Grīnu viesojusies TV šovā “Extra”, kur dalījusies pārdomās gan par topošo projektu, gan savu slimību.

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

gallery icon
13

Šenona Dohertija atzinusi, ka viņa un seriāla kolēģi gadu gaitā ļoti mainījušies. “Mēs esam nobrieduši. Mēs esam ļoti auguši. Mēs esam piedzīvojuši likteņa izaicinājumus – kāpumus un kritumus,” apliecina aktrise.

Dohertija, kurai kopš 2017. gada iestājusies remisija pēc pārciestā ļaundabīgā krūts audzēja, tagad norāda: “Es tagad jūtos patiešām labi.” Aktrise ir pārliecināta, ka slimība ļoti izmainījusi viņas dzīves uzskatus: “Es tik daudz ko par sevi iemācījos. Es tik daudz ko iemācījos par apkārtējo pasauli un cilvēkiem tajā. Tu iemācies būt maigs un mācies tikt galā ar sū**, jo visu turpmāko dzīvi tu esi pārliecināts, ka laiks ir dārgs, laiks ir īss un tu nevēlies to izšķiest velti. Manuprāt šī apziņa ir kauts kas patiesi  brīnišķīgs. Tu iemācies novērtēt mirkļus, kas ir tā vērti.”

Šenona Dohertija pieņem izaicinājumu piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”

Ar krūts vēzi slimā aktrise Šenona Dohertija pieņēmusi draudzenes piedāvāto izaicinājumu, piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”. Aktrise norāda, ka jūtas ...

gallery icon
3

Šenona Dohertija sākotnēji atteicās no dalības “Beverlihilsas” topošajā projektā, bet mainīja savas domas pēc kolēģa Lūka Perija pēkšņās nāves. “Mana pirmā reakcija par projektu bija – “Lai viņiem veicas”, taču es neplānoju būt viena no viņiem,” atceras aktrise.

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

gallery icon
7

Taču tagad Dohertija atzīst, ka jūtas laimīga būt atkal kopā ar saviem senajiem kolēģiem. “Daudzējādā ziņā man ir sajūta, ka laiks vispār nebūtu pagājis,” viņa apliecina.

Šenona Dohertija noskuj matus cīņā ar vēzi

Smagās slimības skartā seriāla "Beverlihilsa 90210" aktrise Šenona Dohertija publisko, kā noskuj matus.

gallery icon
6