foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Nepilnu gadu pēc kāzām izjūk popzvaigznes Mailijas Sairusas laulība
Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts vairs nav pāris.
Slavenības
2019. gada 13. augusts, 07:44

Nepilnu gadu pēc kāzām izjūk popzvaigznes Mailijas Sairusas laulība

Jauns.lv

Uzzinot par dziedātājas Mailijas Sairusas un aktiera Laiema Hemsvorta šķiršanos, sabiedrība nav tērējusi laiku velti, izvēloties, kura pusē nostāties. Aizvadītajā sestdienā dziedātājas pārstāvis publiskojis oficiālu pāra paziņojumu, ka pēc nepilnu gadu ilgušās laulības Sairusa un Hemsvorts nolēmuši šķirties. Pāris apprecējās vien aizvadītā gada decembrī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts laiku lokos

Dziedātāja Mailija Sairusa un viņas vīrs aktieris Laiems Hemsvorts.

gallery icon
23

“Laiems un Mailija vienojušies šobrīd šķirties,” norādījis Sairusas pārstāvis. “Vienmēr attīstībā, mainoties kā partneriem un personībām, viņi nolēmuši, ka tas būs labākais laikā, kad abi koncentrējas uz sevi un karjeru. Viņi aizvien paliks uzticīgi vecāki visiem saviem kopīgajiem mājdzīvniekiem, kamēr mīloši dodas šķirtus ceļus. Lūdzu cieniet notiekošo un viņu privātumu.”

foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press

Pēc paziņojuma par šķiršanos atklātībā nonākušas Sairusas fotogrāfijas, kurās viņa skūpsta citu nesen brīvas sievietes statusu atguvušu slavenību. Mailija, kura sevi dēvē par biseksuāli, bučojas ar Keitlinu Kārteri, kuras 2018. gada jūnijā noslēgtā laulība ar realitātes šova zvaigzni Brodiju Dženeru izrādījusies neesam juridiski spēkā. Kārtere un Dženers par savu šķiršanos paziņojuši šī mēneša sākumā.

Laiema Hemsvorta “Instagram” kontu fani pārpludinājuši ar atbalsta vēstījumiem un tādiem komentāriem kā “apsveicu ar šķiršanos, tu savā dzīvē esi pelnījis ko labāku”. Savukārt Mailija no sabiedrības izpelnījusies nosodījumu, tieši viņa vainota kā laulības izjaucēja.

View this post on Instagram

Mute me if you don’t want SPAMMED

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

“Man vairs nepatīk Mailija. Viņai nāktos reiz pieaugt un saprast, ka mēs nedzīvojam mūžīgi un dzīve nav tikai intīmās attiecības, ticiet man,” raksta viens. “Kad tu sapratīsi, ko esi zaudējusi, tas ļoti sāpēs. Viņš tevi mīl un mīl tavus pūkainos mazulīšus. Tevi vērot un klausīties ir kļuvis kaitinoši, savukārt tagad notiekošais mani ļoti skumdina. Tavs laiks ir gandrīz iztecējis, un ko pēc tam? Lai tev veicas, mīļā, es no sirds tev vēlu labu,” raksta otrs.

“Atkal atgrūdi šo vīrieti?” – komentē trešais. “Tu neesi viņu pelnījusi.”

“Meitenīt, kas tev kaiš? Laikam tev vēl ir jāpieaug… zaudējot tik labu vīrieti,” uzskata vēl kāds.

“Eh, tu neesi pelnījusi Laiemu,” žēlojas cits. “Tu atkal salauzi viņa sirdi un tu jau skūpsties ar Keitlinu Kārteri. Izsmiekls!”

“Jo labāk viņam,” pavisam dusmīga un vārdos neizvēlīga ir kāda Hemsvorta fane. “Viņš vēlējās sievu, savu nākamo bērnu māti. Nevis narkomāni neveiksminieci, kurai ir labi ja divas smadzeņu rievas (kas palikušas pēc zāles smēķēšanas).”

Fani ne tikai vainojuši Sairusu laulības iziršanā, bet arī ņēmušies kritizēt viņas augumu pēc dziedātājas nesen publiskotas bikini fotogrāfijas, kurā viņa izskatoties “pārāk izkāmējusi”. “Viņai vajadzētu vairāk gaļas uz kauliem,” savu viedokli izteicis kāds interneta lietotājs.

View this post on Instagram

So much Versacheeeeee @versace 🖤

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Lai gan daudzi kritizējuši Sairusas pārlieko slaidumu, daudzi arī centušies aizstāvēt dziedātāju. “Ja esmu kaut ko iemācījusies no šiem komentāriem, tad to, ka ir normāli kritizēt citu sievieti, ka viņa ir “neveselīga” tikai tāpēc, ka viņa VIENMĒR bijusi dabiski tieva,” interneta “troļļus” norājusi kāda Mailijas Sairusa aizstāve.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kamēr fani dedzīgi diskutē par Sairusas un Hemsvorta šķiršanos un to, kas pie tā vainīgs, dziedātāja netiešā veidā sniegusi savu atbildi uz notiekošo, “Instagram” vietnē izsakoties par tukšiem strīdiem un “evolūciju”, kā arī to, kāpēc “pārmaiņas ir nenovēršamas”.

“Necīnieties pret evolūciju, jo nekad neuzvarēsiet,” Sairusa pierakstījusi pie fotogrāfijas, kurā redzama Itālijas Dolomītu kalnos. “Līdzīgi kā kalns, es stāvu tam visam pāri, kas reiz bija dzelmē, vienota ar Āfriku, pārmaiņas ir nenovēršamas. Dolomītu kalni neradās nakts laikā, bija nepieciešams miljoniem gadu, lai rastos šis grandiozais skaistums. Mans tētis vienmēr ir teicis ‘Daba nekad nesteidzas, bet vienmēr ir laikā’. Šie vārdi sniedz manai sirdij mieru un cerību, ZINOT, ka tā ir patiesībā. Mani mācīja cienīt šo planētu un uz tās notiekošos procesus, un esmu apņēmības pilna to darīt ar savu pašas pasauli.”

Šādā paskatā Mailija Sairusa iesaistās ASV prezidenta vēlēšanu kampaņā

Popzvaigzne Mailija Sairusa devusies uz universitāti Virdžīnijas štatā, lai aģitētu studentus pievienoties viņai un vēlēšanās atbalstīt ASV prezidenta amata kandidāti ...

gallery icon
23

Mailija Sairusa koncertā parāda dzimumlocekli

Tāda Mailija Sairusa kāpj uz skatuves jaunajā turnejā „Milky Milky Milky Tour”. Vai viņai labāk nevajadzētu mainīt radošās darbības lauku ...

gallery icon
11

Mailija Sairusa demonstrē kailo miesu MTV VMA 2015 balvu vakarā

Amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa pārspējusi skandalozi vērtēto uzstāšanos 2013. gada MTV mūzikas video balvu ceremonijā. Šogad pikanto tērpu bija daudz ...

gallery icon
52

Tā Mailija Sairusa īsināja laiku turnejas "Bangerz" laikā

Žurnāls „V Maganize” publicējis dziedātājas Mailijas Sairusas pikanto bildīšu sēriju, kas uzņemtas popzvaigznes turnejas „Bangerz” laikā, kad dziedātāja šādi sev ...

gallery icon
12