foto: Instagram
Spēkavīrs Raivis Vidzis drīz būs tētis
Raivis un Madara.
Slavenības
2019. gada 31. jūlijs, 06:10

Spēkavīrs Raivis Vidzis drīz būs tētis

Žurnāls "Kas Jauns"

Redzot bijušo spēkavīru un šovbiznesa personību Raivi Vidzi (43) pilsētas ielās ar draudzeni Madaru Ozolu, nojaušams, ka pāris ir atvases gaidībās.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Raivis un Madara šomēnes manīti Rīgas nakts tirgū, kur pāris bija iegriezies uz pārdesmit minūtēm, lai ātri nopirktu gurķus un ogas. Redzot viņus, nepalika nepamanīts, ka topošā ģimene ir priecīga notikuma gaidās – izskatās, ka pavisam drīz abi kļūs par vecākiem.

foto: Aculiecinieka
Raivis un Madara, šomēnes iepērkoties nakts tirgū. Madaras ķermeņa aprises liecina, ka pāris drīzumā kļūs par vecākiem.

Tas, ka Raivis ir kopā ar Madaru, publiski gaismā nāca pagājušā gada novembrī, kad bijušais spēkavīrs presei apstiprināja – gadu pēc laulības šķiršanas ir uzsācis romantiskas attiecības. Kā zināms, Vidzis savulaik jau ir bijis precēts vīrs, turklāt viņš pārsteidzis ar to, ka divas reizes precējies un šķīries ar vienu sievieti – Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas pasniedzēju Aleksandru Čupriku.

Savas jaunās attiecības Vidzis vairāk nav komentējis, arī sociālajos tīklos pāris uzvedies visai atturīgi. Vien maijā, kopā atpūšoties Turcijā, Madara sociālās saziņas tīklā "Instagram" padalījās ar to, ka ir saņēmusi mīļotā bildinājumu. Un arī atklāja, kā tas noticis.

„Vienu rītu pamostos un domāju... man naktī bija tāds sapnis. Aizeju uz darbu un meitenēm stāstu sapni, kurā mani bildināja, protams, ar meitenēm hihi-haha par to visu, bet tās sajūtas bija tik interesantas, ka nespēju par to nedomāt visu dienu, strādāju un domāju. Pēc darba bijām plānojuši vakariņas, aizgājām, pieēdām pilnus punčus un braucām mājās. Tad piestājām pie Daugavas paskatīties skaistus skatus, un TAD notika neticamais – bildinājums. Apjuku pamatīgi. Likās, ka vēl sapņoju, un vēl joprojām neticēju... Kā tas varēja notikt... Tas bija īpašs mirklis...” atmiņās dalījās Madara, kas Raivim, protams, teikusi jāvārdu. „Tā mīlu un lepojos ar to, kas man ir. Nesaprotu, kā man ir tā paveicies,” viņa piebilda, fotogrāfijā demonstrējot arī Vidža pasniegto saderināšanās gredzenu.

View this post on Instagram

#isaidyes💍 #loveyou

A post shared by Madara (@madara_ozola_) on

Nākamā reize, kad Madara atļāvās publiski neslēpt savu laimi, bija šā gada pirmā diena – Jaungads. Bildē ar svētku eglīti fonā, cieši pieglaudusies mīļotajam, Madara pauda, ka redzamais ir viņas „šī gada lielākā dāvana”. „Tās sajūtas, kad kāds tevi mīl un lutina katru dienu… Mīlu! Laimīgu un mīlestības pilnu visiem šo gadu!” novēlējumā dalījās Vidža draudzene.

Jautājumu, vai ģimenes paplašināšanās apsteigusi kāzu plānus, pāris nav nekonkretizējis un no komentāriem žurnālam "Kas Jauns" atturējies.