foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Tā Dženifera Lopesa nosvinējusi savu 50. dzimšanas dienu
Slavenības
2019. gada 29. jūlijs, 05:19

Tā Dženifera Lopesa nosvinējusi savu 50. dzimšanas dienu

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa nule kā nosvinējusi savu 50. dzimšanas dienu un izdarījusi to ar vērienu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dženifera Lopesa svin savu 50. dzimšanas dienu

gallery icon
19

Latino dīva Dženifera Lopesa savu 50. jubileju atzīmējusi Glorijai Estefanai piederošajā īpašumā uz Maiami piederošas salas. Lopesas krāšņo ballīti apmeklējušās tādas slavenības kā Ašanti un DJ Khaled. Dīvai bija grandioza torte „debesskrāpja” augstumā un pat uzuguņošana pašā vakara noslēgumā.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press

Dziedātājas mīļotais vīrietis Alekss Rodrigess gaviļnieci bija apsveicis jau pa dienu, uzdāvinot 140 000 ASV dolāru vērtu „Porsche” kabrioletu.

Lopesa savās svinībās bija ģērbusies visnotaļ pikantā zeltītas krāsas tērpā ar dziļu šķēlumu, sprādzēm un juteklisku augšdaļas risinājumu. To viņai pēc pasūtījuma darinājis modes nams „Versace”.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press

Līdzīgs kleitas modelis melnā krāsā atrodams modes nama 2019. gada rudens augstās modes kolekcijā un pārdots par nepilniem 15 000 ASV dolāru. Tā kā Dženifera savu ballīti bija iecerējusi ieturēt zeltītos toņos, melnais tērps viņai šoreiz nederēja. Lopesa ir labos draugos ar pasaulslaveno itāliešu modes dizaineri Donatellu Versači, tāpeč modes nams radīja gaviļniecei pašai savu tērpu pēc viņas pasūtījuma, kas izmaksājis attiecīgi arī citu summu. Donatella Versače izdevumam „The Hollywood Reporter” norādījusi, ka klientu veikto pasūtījumu cenas viņa publiski neizpauž.

Lopesas zeltītajam tērpam lieliski piestāvēja viņas izteiksmīgais saderināšanās gredzens, kā arī lielie auskaru riņķi ar briljantiem, zīmola „Lana Jewelry” gredzens ar briljantu, „Versace” „clutch” somiņa un zeltītās „Atelier Versace” siksniņkurpes.

Lai gan Lopesa ir pirmā, kas sabiedrībā izgājusi šādā „Versace” zelta kleitā, melnajā līdzīga modeļa tērpā pirmā bija saģērbusies realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana. Viņa šajā tērpā pozējusi žurnāla „Vogue” japāņu izdevuma augusta numura vākam.

foto: Instagram / Kim Kardashian

Lopesa ir labos draugos arī ar Kardašjanu. Kima sociālajos tīklos sirsnīgi sveikusi Dženiferu viņas nozīmīgajā jubilejā.

Lopesas ballīte ieilgusi līdz pat diviem naktī. Tajā ar priekšnesumiem priecējuši ne tikai Fat Joe, Ašanti un DJ Khaled. Ar īpašu veltījumu mammai uzstājusies arī Lopesas 11 gadus vecā meita Emme, kur nodziedājusi dziesmu „Mahogany”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās