foto: Instagram, Vida Press
Nikija Hiltone atzīstas - dzemdības nav bijušas tik “briesmīgas”, kā sākotnēji baiļojusies
Nikija Hiltone ar meitu.
Slavenības
2019. gada 17. jūlijs, 09:29

Nikija Hiltone atzīstas - dzemdības nav bijušas tik “briesmīgas”, kā sākotnēji baiļojusies

Jauns.lv

Sabiedrības dāmas Parisas Hiltones māsa Nikija Hiltone Rotšīlda iedrošina visas topošās māmiņas, kuras baidās no dzemdībām, sakot, ka šī pieredze nav tik baisa un biedējoša, kā tas sākotnēji šķiet.

Nikija Hiltone Rotšīlda un viņas meitas

gallery icon
50

„Hilton” mantiniece un miljardieru Rotšīldu klana vedekla Nikija Hiltone ir mamma divām meitām. Teodora „Tedija” Merilina ir 18 mēnešus veca, bet Lilija-Greisa Viktorija jau nosvinējusi trešo dzimšanas dienu. Portālam „people.com” Nikija padalījusies dzemdību pieredzē. Viņa atzīst, ka sākotnēji ļoti baidījusies no dzemdībām, tās bijušas viņas vislielākās bailes. Taču bailes izplēnējušas, kad viņa saskatījusi, cik skaists un brīnumains ir šis piedzīvojums - bērna nākšana pasaulē.

foto: Instagram, Vida Press

„Tas nav tik biedējoši,” apliecina 35 gadus vecā Nikija Hiltone Rotšīlda. „Dzemdības un zobārsta apmeklējums ir divas lietas, kas mani dzīvē biedē visvairāk, un es biju ļoti nobijusies. Taču notiekošais nebija biedējošs.”

„Dzemdības ir skaista pieredze, turklāt tās taču beidzas,” skaidro Nikija. „Un tad tu jau rokās turi skaistu bērniņu.”

Nikijas Hiltones un Džeimsa Rotšīlda kāzas

gallery icon
57

Intervija notikusi īsi pirms Nikijas vecākās meitas Lilijas-Greisas trešās dzimšanas dienas. Hiltone atzīst, ka meita esot „tajā vecumā, kad vairs negrib pamperus”.

„Viņa rauj tos nost,” apliecina māmiņa. „Tagad naktīs man jāvelk viņai mazi šortiņi, lai pampers paliktu savā vietā.”

foto: Instagram, Vida Press

Taču šis izaicinājums absolūti neesot salīdzināms ar to, ko nākas piedzīvot, dodoties ceļojumā ar lidmašīnu kopā ar bērniem. „Šis, iespējams, man ir visnepatīkamākais visā pasaulē,” ieminas sabiedrības dāma.

„Tas nav patīkami nevienam, kas tajā iesaistīts,” secina mamma. „Uz tevi skatās cilvēki ar tik nosodošu skatienu, ka man gribas teikt: ‘Neviens šobrīd necieš vairāk par mani, lūdzu, dodiet man atelpu!’”

foto: Instagram, Vida Press

Taču grūtos un nepatīkamos mirkļus ļauj piemirst katra vecāka lepnums par savu bērnu. Nikija lepojas, ka viņas mazās meitas jau tik agrā vecumā pieprot pieklājību.

„Viņas saka „paldies”, „lūdzu”, „nav par ko” un „lai Dievs jūs svētī”,” lepojas divu meitu māmiņa. „Viņām ir ļoti, ļoti labas manieres, kas dara man lielu prieku.”