foto: Instagram
Atklāts Allas Pugačovas labā izskata noslēpums
70 gadu vecumā saglabāt lielisku izskatu Allai palīdz laba kosmētika un dabiskā harisma. Tāpat, protams, arī regulāra vingrošana un pareizs uzturs.
Slavenības
2019. gada 10. jūlijs, 06:27

Atklāts Allas Pugačovas labā izskata noslēpums

Žurnāls "Kas Jauns"

Kur slēpjas Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas labā izskata noslēpums? To beidzot izskaidrojusi kaimiņzemē pazīstamā kosmetoloģe un dermatoloģe Marta Orlova.

Foto no Allas Pugačovas "Instagram" profila

Foto no Allas Pugačovas "Instagram" profila.

gallery icon
39

Aprīlī Pugačova nosvinēja 70. dzimšanas dienu. Taču acīmredzams, ka estrādes dīva izskatās par vismaz 20 gadiem jaunāka. Un Orlova saka – skaidrs, ka savulaik Pugačova veikusi ķirurģiskas iejaukšanās.

Pēc pazīstamās kosmetoloģes domām, šobrīd dziedātāja plastiskās ķirurģijas pakalpojumus, protams, vairs neizmanto. Iztiek ar viegliem kosmetoloģiskiem uzlabojumiem, kas mūsdienās netiek uzskatīts par ko ārkārtēju.

foto: Instagram
70 gadu vecumā saglabāt lielisku izskatu Allai palīdz laba kosmētika un dabiskā harisma. Tāpat, protams, arī regulāra vingrošana un pareizs uzturs.

“Alla, visticamāk, veic pīlingu, kas ļauj uzlabot un izlīdzināt ādu. Hialuronskābes un peptīdu injekcijas palīdz izlīdzināt grumbas, mitrina ādu, uzlabo tās tonusu, tekstūru un elastību. Tāpat es redzu, ka tiek izmantotas procedūras ar mikrostrāvu. Iedarbība ar nepārtrauktu zemas frekvences strāvu izlīdzina ādu un noņem toksiskumu,” norāda speciāliste.

Allas Pugačovas iznācieni sabiedrībā 2017. gadā

Allas Pugačovas iznācieni sabiedrībā 2017. gadā.

gallery icon
40

Pugačova jau iepriekš intervijās ir teikusi, ka jaunības gados viņai ļoti gribējis būt neatvairāmai. Tāpēc viņa vērsusies pēc palīdzības pie plastiskās ķirurģijas speciālistiem. Zināms arī, ka viena šāda reize izvērtusies teju traģiski – zvaigznei sākās asinssaindēšanās un problēmas ar sirdi. Tā nu turpmāk Alla no šādām procedūrām izvairījusies.

Kā jau vēstīts, jūnija beigās Alla Pugačova ar ģimeni – vīru Maksimu Galkinu un pāra bērniem Ļizu un Hariju – ieradās Latvijā. Kā ierasts, jau kuro gadu vismaz kādu vasaras daļu viņa ar ģimeni pavada Jūrmalā. 30. jūnijā Alla, Maksims un viņu dvīņi ieradās Maskavas dzelzceļa stacijā, lai mērotu ceļu uz Latvijas galvaspilsētu. Nu, un nākamajā dienā jau bija klāt Rīgā.

Alla Pugačova ar ģimeni 2019. gada vasarā ierodas Latvijā

gallery icon
10

Pugačova bija ģērbusies itin koši – dzeltenmelnās biksēs un dzeltenā lietusjakā. Tuvākajās dienās slavenais kaimiņzemes pārītis par savu atpūtu sekotājiem aktīvi vēstīja sociālās saziņas tīklos – atrādot gan bērnu draiskošanos pie jūras, gan to, kā Maksims, traucoties pa pludmali ar velosipēdu, apbrīno Latvijas saulrietu.

Taču Maskavu, kā izrādās, Pugačova pameta ar skandālu – dzelzceļa stacijā, kas nes Rīgas vārdu, ieradās uz perona ar melnu "Mercedes-Maybach" limuzīnu. Bet Maksims ar bērniem piebrauca ar baltu busiņu. Sākās jau runas par to, ka Pugačovas ģimene tādējādi traucējusi citiem pasažieriem, ka tas esot kas neiedomājams, ka “slavenībām jau likumi nav rakstīti” un dzelzceļa stacijas priekšnieks nekavējoties jāatlaiž.

Pēcāk gan izrādījās, ka Pugačova vilcienā ierasti kāpj no privāta perona, kas nemaz parastiem mirstīgajiem nav pieejams. Un tādējādi limuzīns, kas ģimenīti atveda uz vilcienu, nevienam nav traucējis. Taču pārbaude par notikušo veikta tiks vienalga – pie vilcieniem tomēr piebraukt drīkst vien īpaša tehnika strikti reglamentētos gadījumos.

Citas intersantākās ziņas, notikumus un intervijas lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!