foto: Instagram
Attaisi pudeli ar kāju - pat Holivudas zvaigznes iesaistās jaunā interneta izaicinājumā
Džeisons Steitems māk visu!
Trakā pasaule
2019. gada 2. jūlijs, 14:25

Attaisi pudeli ar kāju - pat Holivudas zvaigznes iesaistās jaunā interneta izaicinājumā

Jauns.lv

Internetā jau kādu laiciņu manāms jauns izaicinājums, ko kurš katrs gluži vis paveikt nespēj - "Bottle Cap Challenge". Mērķis - atskrūvēt pudeles vāciņu ar kāju.

Cik noprotams, 25. jūnijā šo izaicinājumu aizsācis tekvondo meistars un šīs cīņas mākslas instruktors Farabi Davlečins. Viņš atrādīja, kā lēcienā tik uzmanīgi un asi iebliež pudeles vāciņam, ka tas atskrūvējas. Un, ievietojis video sociālajos tīklos, minēja nākamo, kam tas būtu jāizdara.

Iziacinājums tika nodots vairākiem Farabi kolēģiem, bet pavisam negaidīti kārta aizgāja līdz mūziķim Džonam Meieram, kam nebūt nav nekādas melnās jostas cīņu mākslās. Bet Meiers ņēma un izaicinājumu pievārēja godam.

Džons savukārt izaicināja Holivudas zvaigzni Džeisonu Steitemu, kas, protams, to pavaica itin viegli un stafeti nodeva režisoram Gajam Ričijam. Un pārējais jau ir interneta vēsture - "Bottle Cap Challenge" zvaigžņu stunda ir situsi. Tiesa, Gajs Ričijs ar video, kā mēģina šo triku izveikt, vēl sociālajos tīklos dalījies nav.

Savukārt mūziķis un dīdžejs Diplo, pamanījis izaicinājuma popularitāti, to paveica, neviena neaicināts. Un vēl Džonam Meieram lika noprast, ka būtu gaidījis no viņa šo uzaicinājumu.

"Tā kā neviens neuzskata, ka es spēju ko citu, kā vien spaidīt uz skatuves podziņas... Lūk, piemērs, ka es māku arī karatē. Es izaicinu princi Hariju un Meganu Mārklu, Kevinu Durantu un Obamu," tā Diplo.

Viss aizsācies, lūk, ar šo video!

Un tālāk jau sekoja lērums centienu paveikt ko līdzīgu.

View this post on Instagram

I personally feel like I won the #bottlecapchallenge.

A post shared by Whitney Cummings (@whitneycummings) on