Savu īpašumu tirgošana Elenai Dedžeresai kļūst par savdabīgu papildus ienākumu avotu
foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Elena Dedženeresa šo māju pārdod par 24 miljoniem dolāru.
Slavenības

Savu īpašumu tirgošana Elenai Dedžeresai kļūst par savdabīgu papildus ienākumu avotu

Jauns.lv

Populārā amerikāņu sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa atkal pārdošanā izlikusi kādu no saviem īpašumiem. Šoreiz tā ir māja okeāna krastā, par kuru šovmene vēlas saņemt ne vairāk ne mazāk kā 24 miljonus ASV dolāru!

Savu īpašumu tirgošana Elenai Dedžeresai kļūst par...
foto: Instagram, Vida Press
TV personība Elena Dedženeresa.
TV personība Elena Dedženeresa.

Elena Dedženeresa ir viena no pelnošākajām TV personībām ASV. Viņas šovs aizvien ir reitingu pirmajās vietās, kas tā vadītājai nodrošina visnotaļ solīdus ienākumus. Taču tā vien šķiet, ka Dedženeresai ir vēl kāds visnotaļ labs papildu ienākumu avots. Tā ir nekustamo īpašumu pirkšana un pārdošana. Zināms, ka sarunu šova vadītāja jau atkal pārdošanā izlikusi kādu no saviem īpašumiem.

Elena Dedženeresa par 24 miljoniem pārdod māju okeāna krastā

Īpašums, ko šobrīd pārdod Elena Dedženeresa, atrodas Karpinetijas pilsētā Kalifornijā, pašā okeāna krastā. No mājas ir pieeja privātai pludmales zonai, kas stiepjas 25 metru garumā gar krasta līniju.

Mājā ir četras guļamistabas, un ēkas kopējā kvadratūra sasniedz 650 kvadrātmetrus. Uz mājas jumta labiekārtota terase, lai varētu baudīt saullēktus un saulrietus.

foto: REX/ Vida Press
Dedženeresa ar dzīvesbiedri Portiju de Rosi.
Dedženeresa ar dzīvesbiedri Portiju de Rosi.

Teritorijā uzbūvēts arī viesu namiņš un iekārtots tenisa korts.

Šo māju Dedženeresa iegādājās 2017. gadā, par to samaksājot 18,6 miljonus ASV dolāru.

Ja viņai īpašumu izdosies pārdot par sākotnēji iecerēto summu, TV personība būs nopelnījusi 5,4 miljonus dolāru. Nav slikts darījums, ne tā?

Sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa un viņas dzīvesbiedre Portija de Rosi par 45 miljoniem ASV dolāru pārdod īpašumu, ko iegādājās pirms četriem gadiem un teica, ka tajā dzīvošot „līdz mūža galam”.

Elena Dedženeresa par 45 miljoniem pārdod māju

Sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa un viņas dzīvesbiedre Portija de Rosi par 45 miljoniem ASV dolāru pārdod īpašumu, ko iegādājās ...

Elena Dedženeresa nopērk māju par 27 miljoniem

Elena Dedženeresa izrāda jauno lauku rančo

Elena Dedženeresa izrāda jauno lauku rančo

Elena Dedženeresa nopērk māju par 15 miljoniem

Elenas Dedženeresas un Portijas de Rosi jaunā māja. Ilgus gadus šī bija aktrises un filantropes Mārdžorijas Lordas māja. Pēc viņas ...