foto: Ekrānuzņēmums
Keitas Mosas apsargi neatpazīst modeles dzīvesbiedru, noturot viņu par sajūsminātu fanu
Slavenības
2019. gada 22. jūnijs, 16:34

Keitas Mosas apsargi neatpazīst modeles dzīvesbiedru, noturot viņu par sajūsminātu fanu

Jauns.lv

Apsargi vīriešu Parīzes modes nedēļā pamatīgi izgāzušies pēc tam, kad nav atpazinuši supermodeles Keitas Mosas (45) draugu Nikolaju fon Bismarku (32). Melnos uzvalkos tērptie apsargi noturējuši sievietes dzīvesbiedru par kādu pārlieku sajūsminātu fanu, un, aizsargājot modeli, stūmuši viņu prom.

Aculiecinieku nofilmētajā videomateriālā redzams, ka Bismarks par notikušo saniknojies, agresīvi pagrūžot vienu no miesassargiem, lai beidzot piekļūtu netālu stāvošajai Mosai, kura uz notiekošo noraudzījusies no malas.

Lai gan Mosa ar Bismarku kopā ir jau ilgāk nekā 3 gadus, šķiet, modes nedēļā nodarbinātie apsargi par modeles ikdienas gaitām īpaši neinteresējas.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Nikolajs fon Bismarks, Lila Greisa un Keita Mosa

Kopā ar modeli bija arī viņas 16 gadus vecā meita Lila Greisa.

Zināms, ka supermodele Keita Mosa ar fotogrāfu Nikolaju fon Bismarku attiecības uzsāka 2015.gada nogalē. 

Grāfs Nikolajs fon Bismarks

gallery icon
27

Pirms dažiem gadiem izdevums „The Sun On Sunday” raksturoja Nikolaju fon Bismarku kā ļoti īpatnēju personību. Izdevuma rīcībā bija informācija, ka Nikolajs savulaik dzēris asinis. Viņš pats to atzinis, norādot, ka pamēģinājis šo vampīru cienīgo rituālu ceļojuma laikā Etiopijā. „Es brokastīs dzēru govs asinis, mazgājos upē un gulēju teltī, ko apsargāja bērni ar Kalašņikova automātiem,” izteicies Nikolajs.

Grāfs Nikolajs ir Oto fon Bismarka mazmazmazdēls.

Savukārt Keita Mosa pirms attiecībām ar Bismarku bija precējusies ar mūziķi Džeimiju Hinsu, bet meita Lila Greisa dzimusi attiecībās ar izdevēju Džefersonu Heku.

Supermodele Keita Mosa medusmēnesī

gallery icon
11

Keita Mosa gandrīz paklūp, pametot ballīti pa sētas durvīm

Vai pie vainas tumsa jeb baudītie dzērieni, taču britu supermodelei Keitai Mosai saļodzījās kāja un viņa tik tikko nepaklupa, četros ...

gallery icon
7

Keitas Mosas meita Lila Greisa

Keitas Mosas meita Lila Greisa pasaulē nākusi 2002. gadā. Viņas tēvs ir uzņŗemējs un izdevējs Džefersons Haks.

gallery icon
20