foto: John Salangsang/WWD/REX/ Vida Press
Kianu Rīvss komentē runas, ka viņš tiekoties ar Andželinu Džoliju
Kianu Rīvss.
Slavenības
2019. gada 23. jūnijs, 08:32

Kianu Rīvss komentē runas, ka viņš tiekoties ar Andželinu Džoliju

Jauns.lv

Holivudā runas par jaunām romantiskām attiecībām rodas tikpat ātri kā sēnes pēc lietus. Taču šoreiz sirds sāk pukstēt straujāk pat skeptiski noskaņotajiem. Paklīdušas runas, ka aktieri Kianu Rīvss un Andželina Džolija esot pāris. Pēc nedēļu ilgām spekulācijām savu komentāru sniedzis pats Rīvss.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Andželina Džolija.

Baumas par Kianu Rīvsa un Andželinas Džolijas romantiskajām attiecībām uzvirmojušas pēc tam, kad bulvārpreses izdevums „Star” publicēja rakstu, kurā apgalvoja, ka 44 gadus vecā Džolija atkal esot gatava ļauties jaunai mīlestībai.

Kianu Rīvss – aktieris, kurš izaicina Holivudu

gallery icon

Kāds vārdā nenosaukts ziņu pienesējs tabloīdam apliecinājis, ka aktrise esot ieskatījusies savā kolēģī Kianu Rīvsā, un kāds abu kopīgs draugs saorganizējis viņiem randiņu. „Viņas dzimšanas diena bija pagrieziena punkts un īstais laiks, lai uzsāktu jaunas attiecības,” norādījis informators. „Tik aizrāvusies ar kādu vīrieti viņa nav bijusi, kopš iepazinās ar Bredu [Pitu].”

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

„Kianu ir ļoti tuvs ar savu mammu un bieži viņu apciemo,” turpinājis tenku pienesējs. „Tā arī viņš iepazinās ar Endžiju [Andželinu]. Viņi ātri izdibināja, ka abiem ir daudz kā kopīga, un arī abpusējas simpātijas šeit neizpalika.”

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon

Lai cik skaists faniem šķistu šis pāris, Kianu preses pārstāvis norādījis, ka šīs tenkas nav patiesas. „Šis ir paziņojums, ko nosūtīju žurnālam „Star”: Jūsu stāsts ir pilnībā aplams un tajā nav ne mazākās patiesības. Šāda tikšanās nekad nav notikusi. Kārtējo reizi jūs izdomājat un izplatāt melus, lai finansiālu guvuma vārdā vairotu pārdošanas rādītājus,” norādījis Rīvsa pārstāvis.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Portāls „Gossip Cop” vairākkārt akcentējis Džolijas pārstāvja teikto, ka aktrise šobrīd galveno uzmanību vērš uz saviem bērniem un karjeru, nevis randiņiem.

Andželina Džolija kā labas gribas sūtne piekto reizi viesojas Irākā

gallery icon

Arī Kianu Rīvss šobrīd ir ļoti aizņemts ar karjeru. Viņa dzīvē romantiskajām attiecībām pašreiz neatliek laika. Taču, ja arī atliktu, sabiedrība par to informēta, visticamāk, netiktu. Rīvss ir pazīstams kā ļoti privāts cilvēks, kurš savu personīgo dzīvi vienmēr ļoti sargājis no publicitātes.

Vinona Raidere un Kianu Rīvss

Vinona Raidere un Kianu Rīvss

gallery icon