foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID/All Ov/ Vida Press
Džastins Bībers čībās dodas uz veikalu un pie reizes izdara labu darbiņu
Slavenības
2019. gada 19. jūnijs, 10:55

Džastins Bībers čībās dodas uz veikalu un pie reizes izdara labu darbiņu

Jauns.lv

Paparaci atpazinuši kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu, kad viņš savā automašīnā piestāja degvielas uzpildes stacijā, lai iegrieztos veikalā un nopirktu kādu uzkodu. Populārais dziedātājs bija ģērbies šortos, košā jakā ar kapuci, bet īsajās zeķītēs apautajās kājās uzvilcis čībiņas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: AM / SplashNews.com/ Vida Press

Koši dzeltenās čības ar smaidošajām sejiņām jeb smailijiem ir no dziedātāja Džastina Bībera paša izdotās apģērbu un aksesuāru kolekcijas „Drew House”. Tā nosaukta par godu mūziķim - Drū ir viņa otrais vārds.

Džastins Bībers čības dodas uz veikalu un aplaimo bezpajumtnieku

gallery icon
30

Dziedātājs un viņa sieva Heilija Bībere ne reizi vien redzēti pilsētas ielās, ģērbušies šī zīmola darinājumos. Atgādināsim, ka arī pērn uz Ziemassvētkiem Džastins sievai pasniedzis visnotaļ pieticīgu dāvanu – istabas čībiņas no savas kolekcijas, kas maksā piecus ASV dolārus.

View this post on Instagram

Merry Christmas #houseofdrew

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Tiesa, pēc tam, kad Bībers pats bija šī modeļa čībiņas parādījis sociālajos tīklos publiskotā fotogrāfijā, kurā tās redzamas kājās viņam pašam, šos mājas apavus fani izpirka zibens ātrumā.

View this post on Instagram

@drewhouse

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Džastins Bībers (25) bija ieradies Maiami pilsētā kopā ar savu 22 gadus veco sievu, lai tur piedalītos baznīcas konferencē. Iespējams, ka nedēļas nogale, kas pavadīta, kalpojot Dievam, labvēlīgi ietekmējusi populāro mūziķi.

Iznācis no degvielas uzpildes stacijas veikaliņa, kanādiešu dziedātājs iedeva 40 dolārus skaidrā naudā kādam bezpajumtniekam, kas pie durvīm gaidīja žēlastības dāvanas.

Džastins Bībers ar sievu reklamē sava zīmola „Drew House” apģērbus

gallery icon
18

Pēc iegriešanās veikalā pēc nelielajām uzkodām Bībers mēroja ceļu tālāk līdz savai privātajai lidmašīnai, kas mūziķi jau gaidīja lidostā.

Pēdējā laikā Bībers cieš no nemiera un depresijas un mierinājumu rod ticībā Dievam. Dziedātājs ar sievu Heiliju jau četras reizes atlicis plānotās kāzu svinības, lai visu uzmanību veltītu mūziķa garīgajai veselībai.

Džastins Bībers un Heilija Boldvina dodas prom no dievkalpojuma

Helovīna vakarā dziedātājs Džastins Bībers un viņa sieva modele Heilija Boldvina neapmeklēja tematisku ballīti, bet devās uz vakara dievkalpojumu baznīcā.

gallery icon
10

Iespējams, ka Džastins jūtas gana atlabis, jo nesen atkal sabiedrībā izskanējušas runas, ka pāris ķēries pie kāzu ballītes plānošanas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās