Kļuvis zināms, kāpēc Kriss Mārtins izbeidzis attiecības ar aktrisi Dakotu Džonsoni
Kriss Mārtins un Dakota Džonsone
Slavenības
2019. gada 16. jūnijs, 13:16

Kļuvis zināms, kāpēc Kriss Mārtins izbeidzis attiecības ar aktrisi Dakotu Džonsoni

Jauns.lv

Kāda pārim pietuvināta persona medijiem atklājusi iemeslu, kāpēc pēc gandrīz divu gadu kopā būšanas grupas "Coldplay" līderis Kriss Mārtins (42) izbeidzis attiecības ar aktrisi Dakotu Džonsoni (29), kura plašāku popularitāti ieguva pēc filmēšanās filmā "Greja piecdesmit nokrāsas", ziņo "The Daily Mail".

Kā stāsta zinātājs, Džonsone nebija gatava bērniem.

Pāris mēnešiem ilgi esot strīdējies par nākotnes plāniem. Kad runa aizvirzījusies līdz tēmai par kopējiem bērniem, "pāris savos uzskatos nespēja attālināties vēl tālāk viens no otra".

"Kriss skaidri un gaiši norādīja, ka pēc iespējas ātrāk gribētu bērnu, bet Dakotas karjera tik tikko sāka plaukt, tāpēc tas bija pēdējais, par ko viņa domāja," stāsta pāra draugs. Galu galā abi sapratuši, ka dodas katrs pretējā virzienā, tāpēc nolēmuši šķirties.

Dakota Džonsone piedzīvo misēkli ar tērpu

„Greja piecdesmit nokrāsu” zvaigzne Dakota Džonsone piedzīvoja misēkli ar tērpu, kad viņu apskāva aktrise Leslija Manna un nejauši saplēsa topiņu. ...

gallery icon
9

Tāpat runātīgais draugs izstāstījis, ka Mārtins pat nopircis 4,5 miljonus dolāru vērtu pludmales māju Malibu, jo cerējis, ka draudzene ievāksies pie viņa, un abi varēs sākt veidot ģimenes dzīvi. Tomēr Dakota draugam atteikusi un likusi noprast, ka vismaz pāris gadus par bērniem un ģimenes dzīvi vēl nedomās, bet gan koncentrēsies tikai savai karjerai.

Kriss Mārtins mēdās kā bērndārznieks

Dodoties prom no „Z100” radio studijas Ņujorkā, grupas „Coldplay” līderis Kriss Mārtins pamanīja pret sevi vērstu fotogrāfa kameru un izkāra ...

gallery icon
7

Abi esot ļoti bēdīgi par šķiršanos, jo no viņiem iznācis fantastisks pāris. Arī pāra draugi pēc uzzināšanas par attiecību izjukšanu esot bijuši pārsteigti, jo klīdušas runas, ka dziedātājs aktrisi grasās bildināt.

Pēdējo reizi abi kopā nofotografēti šī gada martā.

Zināms, ka Krisam Mārtinam jau ir divi bērni no iepriekšējām attiecībām ar aktrisi Gvinetu Paltrovu, ar kuru viņš bijis precēts 10 gadus. Savukārt Dakota pirms attiecībām ar Mārtinu bijusi kopā ar mūziķi Metjū Hitu.

Dakota Džonsone ar draugu Metjū Hitu

Lai gan Dakota Džonsone apgalvo, ka viņas dzīve ir ļoti piesātināta un nav laika attiecībām, viņa jau divu gadu garumā ...

gallery icon
6

Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins

gallery icon
12

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.